Dnevni horoskop za 14. avgust 2019. Rakovi, tajnu vašeg uspeha predstavlja baš ova kombinacija

Ovan

Ljubav: Neko sa strane ne bi trebalo da utiče na Vaše raspoloženje ili na dogovor koji imate sa bliskom osobom. Posao: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate poslovne saradnje. Zdravlje: U svemu postoji granica pristojnosti, izbegavajte neumerenost.

Bik

Ljubav: Smišljeno birate svoj ljubavni stil i neko ne može da odoli Vašem šarmu. Zadovoljstvo je kada umete da spojite lepo i korisno. Posao: Sve što činite treba da Vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju Vas pozitivni rezultati i dobitak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o obostranom raspoloženju ili o novim emotivnim nedoumicama. Posao: Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je dobro razumete i usmerite. Zdravlje: Potrudite se da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Rak

Ljubav: Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku »uzbudljivu zabavu«. Neko Vam daje do znanja da obožava Vaše prisustvo. Posao: Imate dovoljno energije. Tajna Vašeg uspeha predstavlja kombinaciju lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Ljubav: Neko Vas sputava da ostvarite svoje emotivne namere, ali uvek postoji rešenje i zaobilazan način. Posao: Stvari će krenuti u pozitivnom pravcu tek kada preuzmete inicijativu u odnosu prema saradnicima. Zdravlje: Potrebna Vam je prisebnost duha.

Devica

Ljubav: Prate Vas različite emotivne dileme. Bolje je da prihvatite utešnu varijantu, iako Vam to nije svojstveno. Posao: Važno je da poštujete neke zakonske propise ili utvrđena pravila koja postoje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Vaga

Ljubav: Partner razume Vaše namere i iskreno pokušava da Vas oraspoloži novim idejama. Prihvatite pozitivne signale. Posao: Suviše ozbiljno shvatate nečiju priču i verujete u dobar ishod. Za svaki slučaj, zatražite nečiji stručni savet ili komentar. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, akumulirajte pozitivnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi nesporazum u poslovnom pregovoranju. Zdravlje: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Ono što je drago srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Ipak, ostanite dosledni onome što mislite i osećate. Posao: Ponekad nije lako uskladiti različita interesovanja, ali sve je moguće ako imate dobru volju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Jarac

Ljubav: Teško Vam je da ispunite partnerova očekivanja, ali vredi pokušati. Uvek postoji način da prevaziđete subjektivne granice. Posao: Novi događaji utiču na Vašu koncentraciju. Budite promišljeni i nemojte donositi ishitrene odluke. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Vodolija

Ljubav: Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za Vas je »istinito« ono što Vam je drago da čujete. Posao: Budite razumni, trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti. Zdravlje: Važno je da se opustite i da prihvatite nečiji savet.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom preuzmite inicijativu. Iznenadite partnera maštovitim ili neobičnim idejama. Posao: Novi uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja. Zdravlje: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje, kao podsticaj za dobro raspoloženje.