Dnevni horoskop za 13. oktobar 2021. Vodolije, očekuje vas dvostruki dobitak

Ovan

Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute. U odnosu sa voljenom osobom, na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Posao: Jasno Vam je da neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese, ali Vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju nekim dodatnim ili zamornim obavezama.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i emocije. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost, ali nemojte prekoračiti »zidove istine«. Očekuje Vas poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Blizanci

Ljubav: Kompromis je dobro rešenje pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži. Posao: Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite autoritet u odlučujućem trenutku. Zdravlje: Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas uznemiravaju.

Rak

Ljubav: Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

Lav

Ljubav: Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da sakrijete svoje raspoloženje. Samo se zavaravate. Posao: Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Posao: Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Vaga

Ljubav: Partner želi da Vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom. Posao: Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Škorpija

Ljubav: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja Vaš »san o velikoj sreći«, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, odredite precizne ciljeve. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac

Ljubav: Raduju Vas novi događaji i nečija namera da Vam ugodi. Partner ume da Vam prenese dobro raspoloženje i inspiraciju. Posao: Imate pozitivan uticaj na okolinu, ideja koju propagirate potvrđuje Vašu profesionalnu svest o zajedničkim interesima. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Ljubav: Budite dovoljno opušteni, prepustite partneru glavnu ulogu u zajedničkim planovima. Nema razloga da se prepirete oko sitnica. Posao: Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti. Za bliskog saradnika odaberite osobu za koju Vas vezuju zajednički interesi. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Vodolija

Ljubav: Potrudite se da budite »pozitivno nametljivi« ili nezaobilazni u meri kojoj je poželjno pri emotivnim susretima. Posao: Ako ste informisani i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak. Upotrebite svoje skrivene adute. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Ribe

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje problema. Postupite po svojoj savesti. Posao: Neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Potrudite se da završtite započeti posao u predviđenom roku. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.