Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019. Lavovi imaju emotivnu kočnicu, Strelčevi gube kontrolu

Ovan

Ljubav: Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi. Posao: Bolje je da se ne zanosite nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Bik

Ljubav: Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i isčekujete »promene« ili da neko u Vama pokrene snažne impulse. Posao: Zainteresovani ste za savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite napornih obaveza. Prihvatite koristan savet. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju energiju.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost. Posao: Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Rak

Ljubav: Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima, delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Posao: Na Vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Lav

Ljubav: Oslobodite se svih »emotivnih kočnica« u skladu sa ličnim potrebama, upriličite neku omiljenu zabavu u dvoje. Posao: Ne možete svima da ugodite, ali sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na Vaše saradnike. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Devica

Ljubav: Suviše ste uznemireni i burno reagujete na sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra sa određene distance. Posao: Korisne informacije treba da Vam omoguće određene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju, opustite se.

Vaga

Ljubav: Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom. Posao: Loša komunikacija sa saradnicima negativno se odražava na Vašu koncentraciju i na poslovne rezultate. Zdravlje: Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Zbog novih događaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora. Posao: Delujete sumnjičavo pri proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženu ulogu u poslovnim susretima. Zdravlje: Ne precenjujte svoje mogućnosti.

Strelac

Ljubav: Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Posao: Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternatnivno rešenje. Zdravlje: Važno je da sačuvajte prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.

Jarac

Ljubav: Izbegavate novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza lažnih obećanja, problemi se neće rešiti sami po sebi. Posao: Pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neproverene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i kreativna izolacija.

Vodolija

Ljubav: Uvek postoji dobro rešenje. Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Posao: Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Zdravlje: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

Ribe

Ljubav: Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Posao: Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete energiju.