Dnevni horoskop za 13. maj 2020. Ovnovi, potrebno je da preuzmete odgovornost

Ovan

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte rivalske odnose. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje. Posao: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Potrebno je da preuzmete odgovornost. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Bik

Ljubav: Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu, očekuju Vas prijatni događaji i emotivno zadovoljstvo. Posao: Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama. Do uspeha se ne dolazi slučajno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavan način. Pokažite dobru volju i spremnost za prilagođavanje. Posao: Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da Vas iritira svojim ponašanjem. Potrudite se da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Važno je da sačuvate prosebnost duha.

Rak

Ljubav: Ne uspevate da udovoljite voljenoj osobi, suviše ste ponosni i ne želite da priznate svoje »slabosti«. Posao: Ne verujete u nečiju priču, ali preterana radoznalost u nečijim očima izgleda kao negativna osobina. Zdravlje: Obratite pažnju na neke zabavne sadržaje, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Položaj Meseca kod Vas podstiče emotivnu nesigurnost. Budite iskreni prema osobi koja poznaje Vaše »slabosti«. Posao: Nedostaje Vam interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

Devica

Ljubav: Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne žaoke«, samo pogoršavaju zajednički odnos. Posao: Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima. Ukoliko trpite neuspeh, sagledajte prave razloge. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

Vaga

Ljubav: Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate stila. Posao: Neko iznenada remeti Vaše poslovne planove. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite loše posledice. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

Škorpija

Ljubav: Potpuno zadovoljstvo u ljubavnom odnosu može da Vam dočara samo osoba koja dobro poznaje Vaš ukus ili afinitete. Posao: Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i prekoračite neke subjektivne granice. Zdravlje: Važno je da zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Ne dozvolite da se neko zaklanja iza Vaših obećanja. Na vreme rasčistite nove nesporazume u emotivnom odnosu. Posao: Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost da se intenzivno posvetite određenom zadatku. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji ili relaksacija.

Jarac

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: U Vašem interesu je da ne pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka korisnim ciljevima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Ribe

Ljubav: Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju pred voljenom osobom. Pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu. Posao: Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.