Dnevni horoskop za 13. jun 2019. Device čeka razočaranje, Blizanci prave veliku grešku

Ovan

Ljubav: Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Posao: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Bik

Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni Vaša očekivanja. Posao: Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Ljubav: Svoje emotivne želje upućujete pogrešnoj osobi. Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas. Posao: Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rešenju. Zdravlje: Previše obaveza loše utiče na Vašu psihičku ravnotežu.

Rak

Ljubav: Ponekad naivnost ili popustljivost prema voljenoj osobi donosi loš efekat. Potrebno je da se glasno čuje i Vaša reč. Posao: Ukoliko imate loš predosećaj u susretu sa saradnicima, izbegavajte svaki vid rizika u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Lav

Ljubav: Potrebno je da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate zamišljeno ili »odsutno«. Posao: Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: Svaki vid preterivanja unosi dodatnu konfuziju i narušava psihološki mir. Planirajte romantičnu zabavu ili susret sa bliskom osobom. Posao: Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo, izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez euforije. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo, opustite se.

Vaga

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili ljubavnog rivalstva koje Vas udaljava od zajedničkih planova. Posao: Imate utisak da Vam nedostaju pouzdane informacije. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese i da ne testirate rizična rešenja. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite napornih situacija.

Škorpija

Ljubav: Kontaktirajte osobu koja Vam podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. U prilici ste da spojite lepo i korisno. Posao: Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama, ne dozvolite da neko ogranicava Vaše mogućnosti. Zdravlje: Dobro društvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i kreativno izražavanje.

Strelac

Ljubav: Dopada Vam se ono sto je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Na sreću, uvek postoji »dobra zamena«. Posao: Očekuje Vas uspeh u poslovnim pregovorima. Delujete organizovano i umete da nametnete svoje kriterijume pred saradnicima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Neko Vam podstiče dobro raspoloženje i potrebu za zbližavanjem. Prihvatili ste igru zavođenja ili nečiju poruku. Posao: Bez obzira na iscenirano ponašanje, dobijate poslovnu podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vaš nastup. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, vedar duh deluje lekovito.

Vodolija

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisne ideje vezane za poslovnu saradnju. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Ribe

Ljubav: Nema razloga da se ponašate euforično pred partnerom, tako podstičete sumnju u zajedničke planove. Posao: Vaši ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Teško je utvrditi ko prolazi kao pobednik u poslovnom dijalogu. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.