Dnevni horoskop za 13. jul 2021. Jarčevi, sve se svodi na princip uzimanja i davanja

Ovan

Ljubav: Neko određuje pravila ponašanja, a Vama preostaje da se pomirite sa »zadatom ulogom«. To Vam se ne dopada. Posao: Ne budite nadmeni ili rasipni u susretu sa saradnicima. Zadovoljite se prosečnim rezultatima. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Bik

Ljubav: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja Vaš »san o velikoj sreći«, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da se suprotstavljate voljenoj osobi, pokažite dobru volju i popustljivost. Ljubavni dijalog donosi novu radost. Posao: Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi značajnu materijalnu korist. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i boravak u prirodi.

Rak

Ljubav: Uz obilje šarma, ne uspevate da privučete nečiju pažnju i naklonost. Stalo Vam je da budete u nečijem društvu, sačekajte povoljniji trenutak. Posao: Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju, kako biste nadoknadili propušteno vreme i priliku. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Lav

Ljubav: Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Devica

Ljubav: Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja. Posao: Velike ambicije ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opustanja, prijaće Vam.

Vaga

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje problema. Postupite po svojoj savesti. Posao: Neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Potrudite se da završtite započeti posao u predviđenom roku. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Pažljivije birajte osobu sa kojom želite emotivno da se opustite ili da uživate u nekoj intimnijoj zabavi. Posao: Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i različite vidove ekstremnog ponašanja.

Strelac

Ljubav: Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Posao: Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

Jarac

Ljubav: Nalazite se u fazi nostalgičnog raspoloženja, nedostaje Vam nečije prisustvo i emotivna pažnja. Posao: Ukoliko zatražite nečiju podršku, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. Sve se svodi na princip »uzimanja i davanja«. Zdravlje: Nema razloga da preterujete sa različitim obavezama, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist. Posao: Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.