Dnevni horoskop za 13. februar 2021. Rakovi, dogovor sa jednom osobom ukazuje na promašaj

Ovan

Ljubav: Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. Postupite po svojoj savesti u susretu sa voljenom osobom. Posao: Ne treba da se opterećujete različitim kriterijumima. Svako od saradnika ima svoj način interpretacije događaja. Zdravlje: Rasteretite se od suvišnih briga, ulepšajte svoje raspoloženje.

Bik

Ljubav: Prija Vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Posao: Osećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

Blizanci

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, Vaš partner reaguje suviše suzdržano. Posao: Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Lav

Ljubav: Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Posao: Gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternativno rešenje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.

Devica

Ljubav: Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije između redova. Posao: Nema potrebe da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Posao: Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vas način razmišljanja. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava misli ili ono što oseća. Budite strpljivi. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu početnu procenu. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: Smišljeno birate svoj stil i neko ne može da odoli pred Vašim šarmom. Zadovoljstvo je, kada umete da spojite lepo i korisno. Posao: Sve što činite treba da Vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju Vas pozitivni rezultati ili značajan dobitak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Posao: Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se. Posao: Neko osporava Vaš poslovni ugled, što dodatno otežava dogovor. Budite uporni u svojim namerama. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Sve više počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspeti. Posao: Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.