Dnevni horoskop za 13. avgust 2019. Blizanci, svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku

Ovan

Ljubav: U emotivnom životu delujete uznemireno i imate loš predosećaj, na sreću partner ume da Vas oraspoloži u pravom trenutku. Posao: Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom koja očekuje konkretne odgovore ili veliki ustupak sa Vaše strane. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vam remete koncentraciju i psihološku ravnotežu.

Bik

Ljubav: Suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u Vašem odnosu. Partner ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam. Posao: Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte susret sa osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da se ističete u nepoznatom društvu. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkoj temi. Posao: Nalazite se u dilemi između dve poslovne mogućnosti. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Potreban Vam je podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

Rak

Ljubav: Nema razloga da »emotivno ucenjujete« voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Posao: Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja dobitničku kombinaciju, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Slobodno prihvatite izazove koji Vas podstiču na kreativno izražavanje.

Lav

Ljubav: Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno zbližavaju. Posao: Sve ima svoju dobru i lošu stranu, a na Vama je da sačuvate svoju poziciju i poslovne interese. Zdravlje: Važno je da razmišljate u pozitivnom pravcu.

Devica

Ljubav: Partner Vam postavlja logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je Vama milo. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman na poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zdravlje: Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Vaga

Ljubav: Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvek vredi pokušati. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna u pregovorima, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da se previše ističete u nepoznatom društvu. Posvetite pažnju bliskoj osobi. Posao: Pokazaće se da ste napravili lošu procenu. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Prijaće Vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da sakrivate svoju »slabost« pred osobom koja Vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju naklonost. Posao: Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajednički rad, odnosno svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Zdravlje: Potrebno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Nemojte obećavati stvari koje ne možete da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom. Posao: Neko Vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila poslovne saradnje. Prihvatite dobar savet. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama koje Vas relaksiraju.

Vodolija

Ljubav: Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Planirajte susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Posao: Neko osporava Vaš poslovni uspeh, što dovodi do novih nesporazuma u odnosu sa saradnicima. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.