Dnevni horoskop za 12. septembar 2019. Položaj Meseca utiče negativno na pojedine znakove

Ovan

Ljubav: Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na svog partnera i umete da zablistate u punom sjaju pred osobom koja Vam se dopada. Posao: Neko Vam podstiče kreativnu energiju i motivaciju za posao kojim se bavite. Potrebno je da uskladite zajednička interesovanja i ciljeve. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Ljubav: Na žalost, partner ne može da ispuni sve Vaše »slatke snove«. Priželjkujete veće razumevanje i beskrajnu pažnju. Posao: Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za poslovnu ravnopravnost. Zdravlje: Uvek postoji »dobar izlaz«, sačuvajte lično dostojanstvo i samopouzdanje.

Blizanci

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju. Posao: Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Rak

Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima. Posao: Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Lav

Ljubav: Ne dozvolite partneru da se previše udalji od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Posao: Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Devica

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa neobičnim osmehom na usnama. Posao: Pokažite da imate poverenja u zajednički dogovor, uspeh predstavljaja najbolju garanciju za buduće ciljeve. Zdravlje: Priuštite sebi više zabave, kao recept za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom uporno pokušavate da ostvarite svoje namere. Smirite svoje uzavrele strasti. Posao: Neko proverava Vas način rada ili poslovne rezultate, budite promišljeni i strpljivo sačekajte završne komentare. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, prijaće Vam relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Delujete uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu. Posao: Imate dovoljno energije, važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuiciju. Zdravlje: Položaj Meseca utiče na Vašu uznemirenost.

Strelac

Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro raspoloženje. Posao: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji poslovni status. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije, lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način. Budite diskretni u interpersonalnim susretima. Zdravlje: Poboljšajte kondiciju.

Vodolija

Ljubav: Partner zna na koji način može da Vas odobrovolji ili da Vam ugodi. Posao: Oslobodite se pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao »dobar putokaz« ka uspehu. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i nečije prisustvo.

Ribe

Ljubav: Mudro prećutkujete istinu o »detaljima« koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti. Posao: Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume. Zdravlje: Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.