Dnevni horoskop za 12. maj 2020. Strelčevi, važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva

Ovan

Ljubav: Uplovili ste u »hladne emotivne vode«, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje. Posao: Delujete aktivno na različitim stranama. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj. Zdravlje: Važno je da poboljšate koncentraciju i psihofizičku kondiciju.

Bik

Ljubav: Jos uvek niste spremni da se suočite sa emotivnim dilemama koje Vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja. Posao: Stalo Vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Zdravlje: Potreban Vam je psihološki mir kako biste akomulirali pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Priuštite sebi potpuni emotivni užitak ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Raduje Vas nečije prisustvo i poziv na susret. Posao: Ponekad izazovi deluju kao dodatni podsticaj u nameri da dokažete svoje profesionalne sposobnosti. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak

Ljubav: Ne dobijate emotivnu podršku. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom, suviše potencirate dramske efekte. Posao: Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Lav

Ljubav: U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite mišljenje u različitim situacijama. Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

Devica

Ljubav: Iznenađuje Vas nečija emotivna reakcija. Ne možete da uđete u nečiji trag, zaključujete da sve ima svoju cenu ili drugu stranu medalje. Posao: Vaša interesovanja su najčešće praktične prirode, stoga pažnju usmeravate na materijalne rezultate. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Vaga

Ljubav: Stalo Vam je da rešite nesporazum u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se novih komplikacija. Posao: Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje Vas nova »zamka« ili poslovni promašaj. Sačuvajte distancu. Zdravlje: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

Škorpija

Ljubav: Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad. Posao: Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Zdravlje: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema osobi koja ignoriše Vašu molbu. Važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva. Posao: Postupite na osnovu svojih merila, bez detaljnih objašnjenja ili osećanja krivice. Kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Jarac

Ljubav: Ne dopada Vam se taktika koju koristi voljena osoba, pokušavate da prevaziđete novu raspravu. Posao: Stalo Vam je da zavedete red i disciplinu u svojoj okolini, međutim ne postižete pravi efekat. Dobro procenite svoje mogućnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju i da akumulirate pozitivnu energiju.

Vodolija

Ljubav: U životu ili u odnosu sa voljenom osobom, na vreme rasčistite sa iluzijama. Posao: Iskrenost u ovom trenutku ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini, stoga budite spremni na različite reakcije. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i neka mirnija zabava.

Ribe

Ljubav: Delujete uznemireno, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života ili »emotivnu opomenu«. Posao: Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu svojih interesa. Međutim, postoje otežavajuće okolnosti koje Vas usporavaju. Zdravlje: Nema razloga da preuveličavate svoje mogućnosti.