Dnevni horoskop za 12. jun 2019. Strelčevi, partner vam vešto izmiče

Ovan

Ljubav: U određenim momentima delujete zagonetno i provokativno na voljenu osobu, na takav način prikrivate svoju unutrašnju nesigurnost. Posao: Zaneti ste idejom o poslovno-finansijskom dobitku. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Bik

Ljubav: Veci izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na Vaš odnos. Neko Vam pobuđuje osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Posao: Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Zdravlje: Potreban Vam je neko kao dobar podsticaj i emotivna inspiracija.

Blizanci

Ljubav: Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate emotivnu uznemirenost, ne možete da donesete ispravnu odluku. Posao: Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu. Strpljivo sačekajte novu priliku i izbegavajte odgovore na dvosmislena pitanja. Zdravlje: Ne treba klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Rak

Ljubav: Partner želi da Vam izađe u susret, ali ne razume u potpunosti Vaše ideje. Progovorite sa više emocija. Posao: Preterujete u zahtevima ili u potrebi da se uplićete u nečije planove. Potrebno je da podstičete pozitivnu atmosferu. Zdravlje: Važno je da kontrolišete unutrašnje konflikte.

Lav

Ljubav: Nema razloga da smišljate nove izgovore koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Posao: Vaš profesionalni nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u novoj fazi poslovne saradnje. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Devica

Ljubav: Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava Vaša očekivanja. Posao: Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i dobar odnos sa saradnicima, nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim temama i sadržajima, osetićete psihološko olakšanje.

Vaga

Ljubav: Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, skloni ste iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Posao: Pokušavate da ubrzate neke situacije. Važno je da se dobro organizujete, ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno. Zdravlje: Ne dozvolite da različite sitnice utiču na Vašu psihičku ravnotežu.

Škorpija

Ljubav: Izbegavajte novu raspravu sa voljenom osobom, nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Posao: Poštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da Vam obezbede određene olakšice koje Vam nedostaju. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života.

Strelac

Ljubav: Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« Vašim pozivima. Posao: Samouvereno branite svoje stavove. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje. Zdravlje: Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

Jarac

Ljubav: Nestrpljivost pred voljenom osobom donosi pogrešan efekat. Izbegavajte brzopletost i impulsivne reakcije. Posao: Na pogrešan način tumačite različite informacije ili događaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju. Zdravlje: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše i sva nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj »svet tišine«. Posao: Teško Vam je da priznate poraz ili nemoć, naročito osobi koja ima prikrivene namere. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Ribe

Ljubav: Preterana upornost sa Vaše strane iritira voljenu osobu i ne nailazi na dobar prijem u društvu bliskih prijatelja. Posao: U proceni novih događaja na poslovnoj sceni pravite pogrešan izbor. Prednost dajete poslovima koji nemaju dobru perspektivu. Zdravlje: Izbegavajte stresne i konfliktne situacije ili rivalske odnose.