Dnevni horoskop za 12. februar 2021. Strelčevi, oslonite se na svoju intuiciju

Ovan

Ljubav: Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite pažnju na nečije poruke i ponašanje. Stišajte strasti. Posao: U susretu sa saradnicima, nemojte da donosite zaključak na osnovu osećanja ili prvog utiska. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Bik

Ljubav: Važno je da razumete nečije želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje ne razumete. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan zaključak ili loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, suočavate se sa problemom nerazumevanja po pitanju zajedničkih prioriteta. Posao: Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Ali, Vaše ponašanje neko karakteriše na pogrešan način. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas uznemiravaju.

Rak

Ljubav: U privatnom životu partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjujete u različitim situacijama. Posao: Nalazite se za korak ispred drugih, Vaši poslovni-finansijski rezultati prevazilaze prosečnu ocenu ili merila. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete energiju.

Lav

Ljubav: Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom. Potrebna Vam je emotivna podrška. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaše poslovno-finansijske interese. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Devica

Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Posao: Ne možete da promenite raspoloženje koje vlada u poslovnim krugovima. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta. Zdravlje: Izbegavajte psiho-fizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

Vaga

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Škorpija

Ljubav: Uporno pokušavate da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali ne postižete željeni efekat. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i optimističko raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Potrebno Vam je nečije emotivno razumevanje, ali partner ne pokazuje naročito interesovanje da Vam udovolji. Posao: U susretu sa saradnicima ne dopadaju Vam se nečiji postupci ili ponašanje. Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Jarac

Ljubav: Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje osnovno raspoloženje. Posao: Nemojte dozvoliti da Vam neko pokrene niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Budite realni. Zdravlje: Umirite savest u iskrenom razgovoru sa bliskom osobom.

Vodolija

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i Vašu motivaciju. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas opuštaju i relaksiraju.

Ribe

Ljubav: Ponekad treba rizikovati, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na osećanja. Posao: Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete saradnike na akciju. Zato, bez kolebanja. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i mogućnosti.