Dnevni horoskop za 12. decembar 2021: Škorpije, moguće proširenje porodice

Ovan

Sada nije pravi trenutak za poslovne pregovore. Sreća vam trenutno nije ni malo naklonjena. Na ljubavnom polju muči vas bračni odnos. Imate osećaj da vas partner ne voli dovoljno. Moguća iritacija na koži.

Bik

Brine vas finansijaska situacija. Dugovi su se nagomilali, a vi ne znate kako ćete izmiriti to. Možda ćete se upustiti u novi kredit. Osećate ljubmoru prema voljenoj osobi. Unosite više tečnosti.

Blizanci

Pred vama je brzdo obaveza. Osećate veliki pritisak nadređenih. Nedostaje vam vremena da se posvetite partneru. Očekuje vas pad imuniteta, unosite više vitamina.

Rak

Danas vas očekuje manje posla nego inače, iskoristite tu priliku za mali odmor od svega. Na ljubavnom polju uživate u romantici. Smanjite alkohol.

Lav

Danas je naporan dan za sve koji se bave privatnim biznisom. Očekuju vas i finanskijski gubici. Osećate se nesigurnim, a za to vam je potrebna voljena osoba. Promenite ishranu.

Devica

Morate se bolje organizovati i prepustiti poslovnim obavezama. Zaboravite na sve ostalo. Nervozni ste, pa je bolje da vas vaša voljena osoba izbegava, jer može doći do svađe.

Vaga

Danas ste konačno oslobođeni napetosti. Ne osećate pritisak zbog velikih obaveza. Uskoro se bliži kraj avanturi koju ste nedavno započeli, ali vam nije bitna.

Škorpija

Danima razmišljate o promeni profesije. Bliske osobe predložiće vam neke stvari i to će vam ići na ruku. Takođe, razmišljate o bebi i proširenju porodice. Vaša voljena osoba se slaže sa tim. Problemi sa niskim pritiskom.

Strelac

Previše ste nervozni i nesigurni. Na taj način samo otežavate sebi situaciju. Budite svesni svojih kvaliteta i vrednosti, tek tada će vas drugi ceniti. Teško ulazite u nove veze. Obratite se oftalmologu.

Jarac

Plaši vas ljubavni život. Takođe, finansije vam nisu naklonjene. Čekate jedan novac koji nikako ne dolazi. Obnovićete odnos sa jednom osobm sa kojom ste ranije bili u nekoj kombinaciji.

Vodolija

Pred vama je mogućnost za zaposlenje u nekoj velikoj firmi. Međutim, moraćete da se mnogo trudite i dokazujete. Zdravstveno se osećate dobro.

Ribe

Danas je povoljan dan za realizaciju nekih planova. Na ljubavnom planu cvetaju ruže. Vas partner je vaša najveća podrška.Moguća glavobolja.

Izvor: stil.kurir.rs