Dnevni horoskop za 12. avgust 2020. Strelac, preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom

Ovan

Ljubav: Očekuje Vas zadovoljstvo i prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni. Posao: Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Ljubav: Kontrolišite negativne strasti u emotivnom odnosu i ne dozvolite da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Posao: Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko Vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe kreativno raspoloženje. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Blizanci

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu. Posao: Imate dobre ideje, ali neko Vas odbija. Ne dozvolite da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju. Zdravlje: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Rak

Ljubav: Sa osmehom na licu, potrudite se da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom. Posao: Razočarani ste nečijim ponašanjem, ali to Vam ne daje za pravo da utičete na promene u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Ljubav: Delujete zadovoljno. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao »lepši deo stvarnosti« koji Vas prati. Posao: Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Razmišljate u pravcu emotivnog zbližavanja sa jednom osobom. Vazno je da imate »dobru ideju« i jaku volju. Posao: Preostaje Vam da poštujete svoj deo obaveza, nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav. Zdravlje: Poboljšajte kondiciju.

Vaga

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i lep gest sa nečije strane. Pokažite iskrenu zahvalnost, dobro se dobrim vraća. Posao: Potrebno je da povučete niz poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i ostvarili svoje poslovne namere. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Škorpija

Ljubav: Vaš spoljašnji uspeh ne predstavlja veliki adut pred voljenom osobom. U ljubavnom životu postoje neka drugačija »merila vrednosti«. Posao: Kada bi se Vaš poslovno-finansijski uspeh merio onim što govori bliža okolina, teško da biste sebi nasli ravnopravnog konkurenta. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac

Ljubav: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati uživati u »malim stvarima«. Posao: Važno je da poštujete moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite kriterijume u poslovanju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

Jarac

Ljubav: Potrebna Vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Posao: Ukoliko Vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere, nemojte očekivati nemoguće rešenje, već zatražite nečije razumevanje. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte nepotrebno uzbuđenje ili povlačenje u »svet tišine«. Potrebno Vam je nečije prisustvo. Posao: Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Zdravlje: Nemojte potiskivati svoje nezadovoljstvo.

Ribe

Ljubav: Delujete zavodljivo i privlačno. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Posao: Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate prisebnost duha u odlučujućem momentu. Zdravlje: Potrebno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.