Dnevni horoskop za 12. avgust 2019. Ribe, potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način

Ovan

Ljubav: Neko pokušava da Vas inspiriše za pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate od svojih emotivnih namera. Posao: Nove informacije ili događaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza, opustite se.

Bik

Ljubav: Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom, iako Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja. Posao: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Ljubav: U emotivnom dijalogu umete da ostavite željeni utisak, ali nemojte potcenjivati ni partnerove mogućnosti. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Rak

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način, pokažite da imate izuzetne manire za različite prilike. Posao: Neko Vam podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zdravlje: Emotivno zbližavanje Vas oslobađa psihološke napetosti.

Lav

Ljubav: Partner ume iznenada da Vas izazove na burnu reakciju. Ne volite kada se neko poigrava sa Vašim strpljenjem. Posao: Ne verujete u nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju različiti problemi.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Posao: Zamaraju Vas situacije u kojima se previše taktizira, ne volite kada neko ograničava Vašu aktivnost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija.

Vaga

Ljubav: Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše na dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Posao: Tekuće probleme je lakše rešavati uz nečije prisustvo i asistenciju, nemojte precenjivati lične mogućnosti. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Škorpija

Ljubav: Vaša emotivna nesigurnost ili psihološka neravnoteža se loše odražava na odnos sa voljenom osobom. Posao: Delujete snalažljivo, ne možete da se zadovoljite trenutnom situacijom na poslovnoj sceni i tražite neko efikasnije rešenje. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

Strelac

Ljubav: Obratite pažnju na partnerova interesovanja, ne možete dobiti sve što poželite i nametati svoju volju. Posao: Ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Na sreću, mnoge okolnosti Vam idu u prilog i delujete snalažljivo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Posvetite pažnju porodičnim temema ili osobi koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Prijaće Vam nečije prisustvo i blizina. Posao: Dovoljno ste razumni da pripremite neka dopunska rešenja. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas neko opterećuje napornim obavezama.

Vodolija

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje. Posao: U prilici ste da završite posao koji Vam donosi psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Ribe

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način, pokažite da imate izuzetne manire za različite prilike. Posao: Neko Vam podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zdravlje: Emotivno zbližavanje Vas oslobađa psihološke napetosti.