Dnevni horoskop za 11. septembar 2019. Device, optužujete pogrešnu osobu za svoj neuspeh – Strelčevi da se prepuste

Ovan

Ljubav: Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na poslovna saradnju koja ne ispunjava Vaša očekivanja. Zdravlje: Prijaće Vam promena i psihofizička relaksacija.

Bik

Ljubav: Stvari koje Vama izgleda jednostavno, iznenada postaju vrlo komplikovane posmatrano iz nečije perspektive. Potrebno je da uskladite interesovanja. Posao: Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo. Ne želite javno da priznate svoje greške pri proceni poslovnih prilika. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja. Posao: Važno je da sačuvate poslovnu poziciju, stoga nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, potrebno Vam je psihološko olakšanje.

Rak

Ljubav: Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo. Posao: Imate dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite svoje zamisli. Budite za korak ispred drugih. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra volja.

Lav

Ljubav: Nečije prisustvo i određeni događaji daju novi smisao u Vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška. Posao: Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Zdravlje: Usmerite svoju pažnju prema vedrim sadržajima i ulepšajte svoje raspoloženje.

Devica

Ljubav: U emotivnim susretima izbegavajte destruktivno ponašanje. Kažnjavanjem drugih, u stvari kažnjavate sami sebe. Posao: Optužujete pogrešnu osobu za svoj poslovni neuspeh. Preuzmite odgovornost za ono što Vam se dešava. Zdravlje: Rasteretite sebe suvišnih briga i obaveza.

Vaga

Ljubav: Izgleda da neko iznenada kvari Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Posao: Pažljivo procenite redosled poteza u susretu sa saradnicima. Sve se svodi na dobru procenu i uspešno planiranje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Škorpija

Ljubav: Suočavate se sa ironičnom situacijom, nečiji gest deluje kao pogrešan korak. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe. Posao: Višak ponosa u ovom trenutku može da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.

Strelac

Ljubav: Važno je da se prepustite svojim emotivnim željama ili da pomerite neke subjektivne granice u odnosu prema dragoj osobi. Posao: Imate veliki broj obaveza i želite da sve funkcioniše na besprekoran način. Obratite pažnju na nečiju ideju ili na koristan savet o zajedničkoj akciji. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i samopouzdanje, opustite se.

Jarac

Ljubav: Potrebno Vam je nečije razumevanje, ali partner ne pokazuje naročito interesovanje da Vam udovolji. Posao: Na osnovu prvog utiska, shvatićete kome treba da verujete u poslovnim pregovorima. Oslonite se na svoju intuiciju i sposobnosti. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist. Posao: Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rešenje, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Zdravlje: Prihvatite poziv za izlazak, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Ribe

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek »najbolje« rešenje. Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, stoga nemojte dozvoliti da se neko upliće u Vašu poslovnu koncepciju. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.