Dnevni horoskop za 11. maj 2020. Device, nepotrebno upadate u nečiju zamku

Ovan

Ljubav: Pogrešno ste razumeli nečije ponašanje ili poruku. Budite iskreniji pri izražavanju svojih osećanja prema bliskoj osobi. Posao: Prilikom izbora poslovnih mogućnosti, opredelite se za varijantu koja donosi najveću korist. Nedostaje Vam smisao za praktično. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i vitaminska ishrana.

Bik

Ljubav: Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi. Posao: Poslovna klima nije po Vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja. Zdravlje: Dobro se osećate kada učinite nešto korisno.

Blizanci

Ljubav: Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje. Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvesnosti. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše« navike.

Rak

Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore. Posao: Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. Ne treba da verujete osobi koja nije opravdala Vaše poverenje, sačekajte završnu situaciju. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

Lav

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez »iznenađenja«. Posao: Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Važno je da se pravilno angažujete. Zdravlje: Potrudite se da usmeravate svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu.

Devica

Ljubav: U privatnom životu iritira Vas nečije ponašanje, važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje. Posao: Nepotrebno ulećete u nečiju poslovnu zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Vaga

Ljubav: Ukoliko ne poznajete nečije emotivne namere, budite diskretni i suzdržani. Mudro prećutite neke detalje iz svog života. Posao: Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Škorpija

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Potrebno je da se pravilno organizujete, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Strelac

Ljubav: Uznemireni ste, nedostaju Vam postupnost i strpljenje. Partner pokušava da Vas navede na dobru odluku. Posao: Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu procenu. Nema potrebe da se eksponirate u nepoznatom društvu. Zdravlje: Priuštite sebi bolje uslove za aktivan odmor i relaksaciju.

Jarac

Ljubav: Preterana doza hrabrosti ili samovolje, može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Posao: Ukoliko nemate interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Uvek možete da računate na podršku svoje porodice. U dobrom društvu, svet oko Vas izgleda bolje i lepše. Posao: Susret i razgovor sa jednom osobom ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na aktuelna pitanja o poslovnim prilikama. Zdravlje: Lako se zamarate, jer želite svima da ugodite.

Ribe

Ljubav: U emotivnom smislu, nedostaje Vam nečije prisustvo ili pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da »zalutate« u pravcu pogrešne osobe. Posao: Neko Vas nepotrebno kažnjava ili opterećuje dodatnim obavezama, ali Vi prećutno pristajete na takav odnos. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.