Dnevni horoskop za 11. jun 2021. Škorpije, umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu

Ovan

Ljubav: Zbog novih događaja uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora. Posao: Delujete sumnjičavo pri proceni nečijih mogućnosti i imate potrebu da ostvarite zapaženu ulogu u poslovnim susretima. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Bik

Ljubav: Partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Posao: Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku«. Nemate dovoljno poverenja u blisku osobu. Posao: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psihofizički iscrpljuju. Neko može da obavi i Vaš deo posla. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Rak

Ljubav: Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu. Posao: Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Lav

Ljubav: Upotrebljavate suviše stroge kriterijume pri proceni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu. Posao: Morate da imate dovoljno hrabrosti kako biste prihvatili odgovornost za ono što ste učinili. Situacija će se rešiti, nema razloga za zabrinutost. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

Devica

Ljubav: Ljubavna pažnja uvek deluje kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Posao: Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje. Zdravlje: Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

Vaga

Ljubav: Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

Škorpija

Ljubav: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Strelac

Ljubav: Potrebno je da objasnite partneru šta utiče na Vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja. Posao: Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Zdravlje: Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Jarac

Ljubav: Insistiranje na svojim potrebama u odnosu sa voljenom osobom vodi ka novim suprotnim rešenjima i potisnutim očekivanjima. Posao: Uporno smišljate novu strategiju, ali neko drugi deluje efikasnije i delimično ugrožava Vaše poslovne interese. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše psihički iscrpljuju.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno, ali za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu zajedničkih planova. Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Zdravlje: Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva Vaša očekivanja. Posao: Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.