Dnevni horoskop za 11. jun 2019. Jarčevi i Škorpije danas ostvaruju veliki uspeh

Ovan

Ljubav: Prati Vas loš dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu, umesto da situaciju dovodite do novog emotivnog »usijanja«. Posao: Novi događaji se komplikuju mimo Vaše volje. Potrebno je da tačno procenite, do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i društvo koje Vas iritira.

Bik

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Jedan susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Blizanci

Ljubav: Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret. Posao: Ne zanosite se preteranom dozom egzibicionizma, kako biste dokazali istinu ili superiornost. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

Rak

Ljubav: Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, ne budite u zabludi očekujuci da će se problemi rašavati sami po sebi. Posao: Dinstancirajte se u odnosu na različite osobe ili situacije koje narušavaju Vašu psihofizičku ravnotežu i koncentraciju. Zdravlje: Osetićete olakšanje nakon razgovora ili intimnog poveravanja.

Lav

Ljubav: Uporno pokušavate da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali ne postižete željeni efekat. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i optimističko rasploženje.

Devica

Ljubav: Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti. Posao: Izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu, koju predlažu Vaši saradnici i pretpostavljeni. Zdravlje: Prijaće Vam promena i psihofizička relaksacija.

Vaga

Ljubav: Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja, prihvatite iskreni razgovor. Posao: Nove informacije zvuče komplikovano. Detaljno proverite različite okolnosti, pre nego što započnete novu poslovnu akciju. Zdravlje: Važno je da se pravilno zaštitite od loših uticaja.

Škorpija

Ljubav: Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne trebaju emotivno dokazivanje i novi dramski zapleti. Posao: Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Strelac

Ljubav: Ukoliko Vam smeta pasivna uloga ili osećaj monotonije u emotivnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Posao: Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da opterećujete svog partnera velikim zahtevima. Nedostaje Vam nota samokritičnosti ili osećaj za umerenost. Posao: Posedujete smisao za dobru poslovnu organizaciju i smišljeno povlačite uspešne poteze u različitim pravcima. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost, relaksirajte se.

Vodolija

Ljubav: Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito. Posao: Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti. Posao: Ne dozvolite da Vas isprovocira nečija neistina, sačuvajte prisebnost pred jednom uticajnom osobom. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.