Dnevni horoskop za 11. jul 2020. Rakovi, obratite pažnju na izgovorene reči

Ovan

Ljubav: Zadovoljstvo proističe iz porodičnog života ili iz susreta sa ljubavnim partnerom. Na Vama je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posao: Pažljivo osmislite svoj nastup i ne izgovarajte »pogrešne reči« koje mogu da se protumače na dvosmisleni način. Zdravlje: Delujete pozivitno, sačuvajte samopouzdanje i dobar impuls.

Bik

Ljubav: Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite po svojoj savesti, bez detaljnih objašnjenja i osećanja krivice. Posao: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posledicu, važno je da ispunite svoje redovne obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

Blizanci

Ljubav: Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali to nije lak zadatak Posao: Potrebna Vam je osoba koja će Vas usmeriti na poslovno rešenje ili neko ko će Vam dati dobar podsticaj. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Rak

Ljubav: Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije između redova. Posao: Nema potrebe da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Lav

Ljubav: Uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu ili o pogrešnoj osobi koja trenutno nije u Vašem emotivnom dometu. Posao: Ne dozvolite da Vam neko postavlja otežavajuće uslove ili da Vas nepravedno optužuje za neuspeh. Zdravlje: Važno je da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje. Posao: Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da potisnete svoje emotivno neraspoloženje. Posao: Raspolažete ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Škorpija

Ljubav: Imate loš predosećaj ili potrebu da proveravate svog partnera. Delujete napeto i sumnjičavo. Posao: Ne budite razmetljivi pri predstavljanju svojih ideja i nemojte ocenjivati tuđe ponašanje, ako za to ne postoji dobar povod. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite napornih situacija, opustite se.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal. Posao: Različitost u razmišljanju i ponašanju ne treba da Vas navodi na sumnju u bilo čije sposobnosti. Preispitajte sve mogućnosti za saradnju. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas neko navodi na destruktivno ponašanje ili na loše navike.

Jarac

Ljubav: Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Posao: Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas psihički potresaju.

Vodolija

Ljubav: Ono što se dešava između Vas i partnera podseća na »unapred režiranu predstavu«. Posao: Nema potrebe da učestvujete u javnim polemikama kada se odlučuje o poslovnim interesima. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Ribe

Ljubav: Često menjate raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Posao: Teško Vam je da ostvarite svoje namere, a ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.