Dnevni horoskop za 11. jul 2019. Uspešan dan pred Bikovima, Rakovi neka izbegavaju rivalski odnos

Ovan

Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas podseća na unapred »režiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje sporedna uloga. Posao: Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredeljenja. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i aktivan odmor.

Bik

Ljubav: Dok Vi delujete bezbrižno, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko indirektno osuđuje Vaš način ponašanja. Posao: Ispunjavate visoke profesionalne kriterijume, jer svoje obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i interesovanja.

Blizanci

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Posao: Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili »ljubavne žaoke« koje Vas nepotrebno razdvajaju. Posao: U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktična rešenja za zajedničke dileme. Ne budite nametljivi. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

Lav

Ljubav: Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljivi i izbegavajte avanturisticke ideje. Sve ima svoju cenu. Posao: Nema razloga da očekujete ustupak i reči izvinjenja od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Uvek postoji dobro rešenje. Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Posao: Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Zdravlje: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist. Posao: U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema. Zdravlje: Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Povremeno gubite kontrolu, morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba. Posao: Ne dozvolite da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje, sačuvajte prisebnost duha pred jednom uticajnom osobom. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i tretman psihološkog opuštanja.

Strelac

Ljubav: Spontani izliv nežnosti pred voljenom osobom donosi obostrano zadovoljstvo i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Posao: Pravilan izbor poslovne teme utiče na završne rezultate. Ustupci koje činite, potvrđuju Vašu ozbiljnost i smisao za ugovaranje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i toplim osmehom na usnama. Posao: Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i profesionalno iskustvo. Zdravlje: Priuštite sebi neke lepe sitnice kao povod za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu. Posao: Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovnim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije. Zdravlje: Položaj Meseca utiče na Vašu uznemirenost.

Ribe

Ljubav: Pokažite da posedujete prefinjene manire, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada. Posao: Potrudite se da ostvarite svoje namere u različitim pravcima. Konstruktivan dogovor vodi ka zajedničkom uspehu. Zdravlje: Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam relaksacija.