Dnevni horoskop za 11. februar 2021. Škorpije, uzaludno glumite nezainteresovanost

Ovan

Ljubav: Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite pažnju na nečije poruke i ponašanje. Stišajte strasti. Posao: U susretu sa saradnicima, nemojte da donosite zaključak na osnovu osećanja ili prvog utiska. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat. Posao: Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumevanja i emotivnog sluha. Posao: Neko ne obraća pažnju na Vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Rak

Ljubav: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Posao: Važno je da proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilnija nega.

Lav

Ljubav: U emotivnom smislu, ograničite svoje želje i očekivanja na »razumnu meru«. Posao: Ne krijete svoje dobro raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Zdravlje: Ko ne ume da ugodi sebi, ne može ni drugima.

Devica

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Posao: U zajedničkom interesu je da se poštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom poslovnih pregovora. Zdravlje: Osetićete veliko psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora.

Vaga

Ljubav: Izbegavajte sumnjive pozive ili nepotrebnu raspravu koju Vam nameće bliska osoba. Uzdržite se od impulsivnih reakcija. Posao: Susret sa jednom osobom deluje negativno na Vašu koncentraciju, stoga nemojte dozvoliti da se to odražava na poslovne razultate. Zdravlje: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne postižete željeni efekat, uzaludno glumite nezainteresovanost za određene događaje. Posao: Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Zdravlje: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite pažnju i delujete šarmantno na svet oko sebe. Posao: Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani i bez suvišnih komentara ispratite aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Dodatna aktivnost deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Potrudite se da ulepšate različite događaje u ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja. Posao: Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume Vaše ideje, ali to ne treba da Vas brine. Zdravlje: Delujete pozitivno i nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite interesovanja. Bolje je da se prilagodite. Posao: Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Ribe

Ljubav: Zaneti ste ružičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preterano eksponiranje u nepoznatom društvu. Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila u odnosu sa saradnicima. Nedostaju Vam oprez i strpljenje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu enegiju.