Dnevni horoskop za 11. februar 2019: Raku neko nameće različite obaveze

Ovan

Nema razloga da se ponašate zahtevno pred voljenom osobom. Velika upornost ponekad donosi suprotan efekat. Delujete neraspoloženo i pokušavate da ostvarite svoje poslovne namere mimo zvaničnih porotokola, ali to ima i svoju cenu. Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija i opuštanje.

Bik

Delujete uznemireno u nečijem prisustvu. Na sreću, partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži na različite načine. Važno je da posmatrate praktičnu stranu u poslovnim dogovorima. Potisnite svoju sujetu, uvek postoji način da ostvarite svoje namere. Izbegavajte situacije koje Vas psihološki opterećuju.

Blizanci

Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti prisebnost u susretu sa jednom atraktivnom osobom. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. Zadržite oprez, pogrešan potez donosi gubitak. Prijaće Vam dijetalna ishrana i više vitamina.

Rak

Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili u dogovor koji imate sa voljenom osobom. Delujete suviše strogo. Neko Vam nameće različite obaveze. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Lav

Ukoliko nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim manama. Negde ste pogrešili. Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete Vašu koncentraciju. Važno je da sačuvate prisebnost duha ili samokontrolu.

Devica

Na žalost, prati Vas loš ljubavni dijalog. Partner Vam često prigovara da nemate ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. U prilog Vam idu novi događaji i informacije. Upotrebite svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Vaga

Neko Vam šalje pozitivne signale. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom.
Delujete samouvereno. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpija

Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Prihvatite nečiju kritiku. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac

Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

U emotivnom smislu iritira Vas nečije ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima. Umesto da kritikujete okolinu, povucite par poteza koji će Vam doneti konkretne rezultate. Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Vodolija

U emotivnom smislu neko Vam daje do znanja da traži sigurnost, a ne intrigantne situacije koje Vi zagovarate. Pažljivo razmislite o nečijim rečima ili upozorenju, pre nego što se upustite u novu poslovnu avanturu. Izbegavajte različite vidove preterivanja.

Ribe

Priželjkujete više nego sto je moguće, stoga partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Bez obzira na različite stavove, nećete dozvoliti da Vas neko ućutkuje u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbegavajte različite vidove preterivanja.