Dnevni horoskop za 11. avgust: Ovnove očekuju dobre ljubavne promene

Ovan

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju zarade. Bićete veoma zadovoljni novim okolnostima na ovom polju. Budi vam se interesovanje prema novoj osobi koju želite da osvojite. Očekuju vas dobre ljubavne promene. Izbegavajte alkohol.

Bik

Položaj Meseca u Vama podstiče emotivnu nesigurnost. Budite iskreni prema svojoj porodici i pred osobom koja poznaje Vaše »slabosti«. Nedostaje Vam interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

Blizanci

Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Ne dobijate odgovore koje očekujete. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte. Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

Rak

Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i skrivene adute. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Nepotrebno se opterećujete problemima koji Vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmerite misli u pozitivnom pravcu. Ne dopada Vam se saznanje da je nekom dozvoljeno ono što se Vama »uskraćuje«. Budite razumni, nema razloga za veliki optimizam. Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Devica

Različite osobe privlače Vašu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašoj inspiraciji i afinitetima. Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na mišljenje i na poslovne prioritete. Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Postavili ste visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Ponekad realnost nije tako ružičasta, kao što priželjkujete. Optužujete pogrešnu osobu za neuspeh ili različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima. Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Škorpija

Zaključujete kako Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv. Preduhitrite saradnike koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost u poslovno-finansijsku problematiku. Oslobodite se psihološkog pritiska.

Strelac

Iskrenu podršku i razumevanje potražite kod osobe za koju Vas vezuju slični afiniteti i emotivna bliskost.Nemojte dozvoliti da trenutna situacija loše utiče na Vaše raspoloženje i koncentraciju. Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Jarac

Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist. Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rešenje, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Prihvatite poziv za izlazak, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija

Preterana upornost sa Vaše strane iritira voljenu osobu i ne nailazi na dobar prijem u društvu bliskih prijatelja. U proceni novih događaja na poslovnoj sceni pravite pogrešan izbor. Prednost dajete poslovima koji nemaju dobru perspektivu. Izbegavajte stresne i konfliktne situacije ili rivalske odnose.

Ribe

Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak ne predstavlja dugoročno rešenje. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.