Dnevni horoskop za 10. oktobar 2019. Pred kim su velike životne promene, a koji znak treba da iskoristi šansu koja mu se pruža

Ovan

Ljubav: Partner često postavlja pitanja koja u Vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Strepite od nečije reakcije. Posao: Stalo Vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa, ali poslovna situacija se komplikuje mimo Vaše volje. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Bik

Ljubav: Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Posao: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Blizanci

Ljubav: Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoj režim. Posao: Delujete dekocentrisano. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa poslovnim uskraćenjem ili neuspehom. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Rak

Ljubav: Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu ili u krugu porodice. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Posao: Intuitivni signali Vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu saradnika. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Lav

Ljubav: Partner razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjujete u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Posao: Nalazite se na korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Potrudite se da ostvarite zajednički interes. Zdravlje: Prijaće Vam fizička aktivnost i boravak u prirodi.

Devica

Ljubav: Nastupate teatralno i Vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja Vam se dopada. Posao: Umesto da drugima velikodušno nudite dobar savet, bolje je da usredsredite svoju pažnju na tekuće obaveze. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

Vaga

Ljubav: Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu. Posao: Ponekad je teško prepoznati tim koji pobeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da dajete pogrešna obećanja, prihvatite iskreni razgovor. Posao: Delujete snalažljivo, ali i prilično iscrpljeno. Imate utisak da se od Vas očekuje više nego što možete da pružite svojoj okolini. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam susret ili izlazak kao relaksacija.

Strelac

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagovestava uzbudljivu zabavu ili novi susret. Proverite svoju ljubavnu sreću. Posao: Okolina pomaže zajedničkom uspehu, a neko pokušava da Vam obezbedi bolje materijalne uslove. Prihvatite saradnju Zdravlje: Obratite pažnju na svoj izgled, važno je da osetite samopouzdanje.

Jarac

Ljubav: Uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu ili o osobi koja trenutno nije u Vašem emotivnom dometu. Posao: Delujete netaktično u susretu sa saradnicima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove, bez obzira na negodovanje. Zdravlje: Važno je da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Vodolija

Ljubav: U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

Ribe

Ljubav: Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji uznemiravaju Vašu porodicu. Ne uspevate da odgonetnete nečije mišljenje i ponašanje. Posao: Nudi Vam se dobra prilika. Zatražite nečije stručno mišljenje, pre nego što donesete konačnu odluku u proceni poslovnih interesa. Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost.