Dnevni horoskop za 10. jun 2021. Blizanci, nalazite se u stanju emotivnog iskušenja

Ovan

Ljubav: Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, ali opravdanje ne deluje dovoljno ubedljivo. Uslišite nečiju molbu. Posao: Vaš gubitak ilustruje trenutno stanje na poslovnoj sceni, ne treba da se opterećujete lošim mislima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Bik

Ljubav: Razmislite na koji način treba da šarmirate i odobrovoljite partnera. Uvek postoji način da osvojite dragu osobu. Posao: Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna deoba poslovnih i finansijskih interesa. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Posao: Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas potresaju.

Rak

Ljubav: Budite nežni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Posao: Probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo ili dogovor. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Lav

Ljubav: Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu ili u krugu porodice. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Posao: Intuitivni signal Vas upozorava na potencijalnu opasnost. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše poslovne interese. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Devica

Ljubav: Zaneti ste ružičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preterano eksponiranje u nepoznatom društvu. Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila u odnosu sa saradnicima. Nedostaju Vam oprez i strpljenje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu enegiju.

Vaga

Ljubav: Voljena osoba ima neke neobične ideje, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Posao: Budite promišljeni. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Škorpija

Ljubav: Partner ima svoje planove i ne obraća pažnju na Vaše potrebe. Ipak, Vi ne odustajete lako od svojih namera. Posao: Primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava Vaša prava i interese postajete razdražljivi. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Strelac

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Posao: Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Posao: Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, deluju pozitivno na okolinu. Zdravlje: Prijaće Vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Vodolija

Ljubav: Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo, obratite pažnju na komentare koje Vam upućuje bliska osoba. Posao: Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima, može da prouzrokuje dodatne komplikacije. Zdravlje: Potrebno Vam je psihološko rasterećenje.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Posao: Izbegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Zdravlje: Budite uzdržani, izbegavajte afektivno ponašanje.