Dnevni horoskop za 10. jun 2019. Rakovi, očekujte povećanje finansija

Ovan

Ljubav: Osećate »emotivnu prazninu«, ali Vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite. Posao: Očekuju Vas različiti komentari i nečije negodovanje. Poslovne nesporazume treba rešavati u hodu i bez dodatnih pritisaka. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

Bik

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i uporno pokušavate da ostvarite svoje ciljeve. Bolje je da se opredelite za umerenije rešenje. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Blizanci

Ljubav: Planirajte neku nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe. Oslonite se na svoj maštoviti duh i strastveni impuls. Posao: Želite da predstavite novu ideju. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima. Zdravlje: Priuštite sebi aktivan odmor i relaksaciju, prijaće Vam.

Rak

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas mimoiđe emotivni poziv ili da se voljena osoba udaljava od zajedničkih tema. Posao: Uspeh u poslovno-finansijskom smislu ima šire značenje i predstavlja dobar primer za Vašu okolinu. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Partner ima poverenje u Vaše sposobnosti i prepušta Vam da donesete odluku u zajedničko ime. Ne želite da Vas neko previše obavezuje. Posao: Ponekad blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.

Devica

Ljubav: Uzalud trošite reči, jer partner ne želi isto što i Vi. Vaše želje i kriterijumi se razlikuju. Posao: Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju poslovnu saradnju. Zdravlje: Nemojte donositi ishitrene odluke, usporite svoj ritam.

Vaga

Ljubav: Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu udvoje. Posao: Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet na poslovnoj sceni. Izbegavajte rizik u bilo kom pogledu. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da prikrivate deo priče koji pobuđuje novu sumnju kod voljene osobe. Suočavanje sa istinom predstavlja veliko psihološko olakšanje. Posao: Potrebno je da preuzmete inicijativu, jer većina saradnika zagovara lična merila ili uslove koje najbolje poznaje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i više sati zdravog sna.

Strelac

Ljubav: Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla, pokažite iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Posao: Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu uslova. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju.

Jarac

Ljubav: Rasčistite sa iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi ili predlaže bliska osoba. Posao: Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete pažnju na sebe. Završite na vreme svoje obaveze. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija i neka mirnija zabava.

Vodolija

Ljubav: Ne pristajete na ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju. Posao: Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje praktične sposobnosti. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Vaši postupci direktno utiču na promene u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete zavarati partnera. Posao: Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i da se nalazite u povoljnijoj poziciji. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmerite energiju.