Dnevni horoskop za 10. jul 2020. Jarčevi, preostaje cam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Delujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Posao: Preterujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Bik

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara. Posao: Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom. Zdravlje: Potrudite se da previlno usmeravate svoju energiju.

Blizanci

Ljubav: Teško kontrolišete svoje raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju, nema razloga da se protivite nečijoj volji. Posao: Verujete da imate dobar odgovor i rešenje za aktuelna pitanja. Ipak, nemojte preuveličavati svoj domet i profesionalne mogućnosti. Zdravlje: Potrebno je da uskladite misli i osećanja, opustite se.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Priželjkujete više, nego što je moguće. Posao: Usmerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rešenja. Zdravlje: Delujete uznemireno i zabrinuto, opustite se.

Lav

Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Posao: Ukoliko Vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Devica

Ljubav: Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist. Posao: Postoje otežavajuće okolnosti vezane za poslovnu saradnju, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Zdravlje: Prihvatite poziv za izlazak, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vaga

Ljubav: Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti. Posao: Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati Vaše namere. Posao: Sačuvajte prisebnost duha. Prihvatite nečije izvinjenje, kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i saradnji. Zdravlje: Potrebni su Vam kreativan odmor i relaksacija.

Strelac

Ljubav: Delujete prilično uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje pred bliskom osobom. Posao: Nema razloga da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava Vaš poslovni i društveni uticaj. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Jarac

Ljubav: Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor. Posao: Interesuju Vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Posao: Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Ribe

Ljubav: Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku. Posao: Ukoliko budete snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.