Dnevni horoskop za 10. jul 2019. Strelac je pod pritiskom na poslu, a ovaj znak muče ljubavni problemi

Ovan

Ljubav: U privatnom životu, nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se suprotstavljate partneru. Posao: Zbog Vašeg nadmenog ponašanja uslediće različiti komentari i nečije reči kritike. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Bik

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja. Posao: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Blizanci

Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva Vaša očekivanja. Posao: Stalo Vam je da pronađete efikasno rešenje. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Rak

Ljubav: Ukoliko ste iznenađeni partnerovom reakcijom, učinite sve što je potrebno da smirite zajedničke i uzavrele strasti. Posao: Izbegavajte nepoznate situacije koje unose dodatnu nervozu ili poremećaj u saradničke odnose. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha ili samokontrolu.

Lav

Ljubav: Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u pregovorima, ali to ne treba da Vas opterećuje. Pre ili kasnije, sve dođe na svoje mesto. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na zdravstvenu preventivu.

Devica

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i toplim osmehom na usnama. Posao: Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i profesionalno iskustvo. Zdravlje: Priuštite sebi neke lepe sitnice kao povod za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu i uzročno-posledičnu vezu. Posao: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove i ciljeve. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Važno je da delujete očaravajuće na partnera. Upotrebite svoje zavodničke sposobnosti. Posao: Uspeh proizlazi iz dobrih priprema. Procenite svoju ulogu u saradničkim redovima. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Delujete uznemireno, donosite pogrešnu odluku ili pravite loš emotivni izbor. Presaberite svoje misli. Posao: Važno je da izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psihofizički iscrpljuju. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Jarac

Ljubav: Izazovna emotivna avantura može da Vas dovete u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato društvo. Posao: Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da se upuštate u raspravu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje uz rekreaciju ili hobi.

Vodolija

Ljubav: Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu. Posao: Neko ima pozitivan uticaj na Vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom. Zdravlje: Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete zabrinuto, pokušavate da odložite događaje koji nisu po Vašem ukusu. Posao: Važno je da održite dobar ritam, nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.