Dnevni horoskop za 10. februar 2021. Potrebno je da se dobro organizujete

Ovan

Ljubav: Povremeno gubite strpljenje, nema razloga da se ponašate strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Posao: Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Zdravlje: Slobodno prihvatite nove izazove, popravite raspoloženje.

Bik

Ljubav: Emotivni pritisak ili dodatni zahtevi sa Vaše strane kod partnera podstiču veliku nelagodnost. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite utvrđenim poslovnim standardima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Ljubav: Ako dobijate »loš signal«, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Posao: Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri proceni svojih poslovnih mogućnosti. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga, opustite se.

Rak

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Posao: Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Ljubav: Nema razloga za preteruivanje u zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad osmeh sve govori. Posao: Strpljivo sačekajte pravi momenat za akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Devica

Ljubav: Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama. Posao: Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte sumnjive situacije. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Zdravlje: Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.

Vaga

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve ono sto čujete. Neko Vas može iznenaditi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Škorpija

Ljubav: Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju. Posao: Očekuju Vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Izbegavajte neporne situacije koje Vas psihološki uznemiravaju.

Strelac

Ljubav: Izbegavajte osobu koja Vas suviše opterećuje svojim zahtevima, smeta Vam nečija emotivna ćudljivost i narav. Posao: Umerenost u poslovnom dijalogu predstavlja najbolje rešenje, stoga zatražite nečiji savet ili podršku. Zdravlje: Važno je da sačuvate psihološku ravnotežu i prisebnost.

Jarac

Ljubav: Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls. Posao: Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama koje deluju poučno. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

Vodolija

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite svoje skrivene adute. Posao: Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje. Bez obzira na poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

Ribe

Ljubav: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati uživati u »malim stvarima«. Posao: Važno je da poštujete moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite kriterijume u poslovanju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.