Dnevni horoskop za 10. decembar 2021. Bikovi, važno je da učinite ono što osećate

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje »žrtva« sopstvenih zabluda. Posao: Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se dobro organizujete. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Bik

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Posao: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

Blizanci

Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Posao: Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije, opustite se.

Rak

Ljubav: Izbegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti. Posao: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, očekuju Vas negativne reakcije. Budite realni u procenama. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Lav

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Posao: Postoje različite okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Devica

Ljubav: Očekuje Vas nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Posao: Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Vaga

Ljubav: Potrebno je da »pomirite« svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Posao: Uznemireni ste zbog novih poslovnih događaja i delujete konfuzno. Nema razloga da rizikujete. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na žalost, Vaša opravdanja donose suprotan efekat. Posao: Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku. Zdravlje: Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Strelac

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to Vam više ne pričinjava zadovoljstvo. Posao: Nemojte dozvoliti drugima da Vam nametnu nepotrebne obaveze ili da remete Vaš uobičajeni način rada. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Jarac

Ljubav: Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom. Neko u Vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i nove emotivne želje. Posao: Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada nesigurnost. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Posao: Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh. Dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Ribe

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja ljubomore deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: U poslovnim susretima ponekad treba imati dovoljno mudrosti i prećutati različite komentare. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost.