Dnevni horoskop za 10. avgust 2019. Škorpije, ne dozvolite da neko trpi zbog vaših pogrešnih procena

Ovan

Ljubav: Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Međutim, neko iz neznanja pogrešno karakteriše Vaše ponašanje. Posao: Ne dozvolite da Vas neko od saradnika kritikuje bez pravog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika. Zdravlje: Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

Bik

Ljubav: Delujete bezbrižno i raspoloženo za neku omiljenu zabavu. Partner spremno odgovara na Vaš poziv i želi da Vam ugodi. Posao: Suviše ishitreno donosite poslovne odluke, ali na sreću dobijate podršku okoline. Usporite svoj ubrzani ritam. Zdravlje: Važno je da oko Vas postoje pozitivni podsticaji, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Partner deluje zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete »pravi razlog« iznenadne promene i radosti. Posao: Pažljivije slušate ono što govore bliski saradnici, umesto da stvari i događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Rak

Ljubav: Nema razloga da kritikujete blisku osobu, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste. Posao: Pokušavate da impresionirate okolinu različitim sposobnostima. Ne uspevate da odredite svoje mesto ili ulogu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Lav

Ljubav: Važno je da učinite ono sto osećate, a to će Vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara. Posao: Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Zdravlje: Potrudite se da previlno umeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu, očekuju Vas prijatni događaji i emotivno zadovoljstvo. Posao: Ne verujte u različita obećanja koja čujete na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju »dobro pokriće«. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj fazi.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje. Posao: Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Nemojte oklevati pred dobrom prilikom. Zdravlje: Nalazite se u top-formi.

Škorpija

Ljubav: Ne dozvolite da neko trpi zbog Vaših pogrešnih procena ili emotivnih iluzija. Postupite po svojoj savesti. Posao: Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh.

Strelac

Ljubav: Iznenadiće Vas partnerova reakcija i ponašanje. Dobro razmislite pre nego što odgovorite. Posao: Vaša interesovanja su praktične prirode, stoga pažnju usmerite na materijalne rezultate, odnosno na poslovno-finansijske dogovore. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti.

Jarac

Ljubav: Različite osobe privlače Vašu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašoj inspiraciji i afinitetima. Posao: Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na mišljenje i na poslovne prioritete. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vodolija

Ljubav: Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srće će napraviti dobar izbor. Posao: Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, pokažite »lepši deo« svoje ličnosti. Posao: Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.