Dnevni horoskop za 1. novembar 2019. Bikovi u začaranom krugu, Strelčevi pogrešno tumače ljubaznost

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Posao: Nove informacije koje su trenutno u opticaju mogu biti od velike koristi za poslovno planiranje i akciju. Zdravlje: Izbegavajte ishitrene odluke, budite umereni.

Bik

Ljubav: Promenite svoju taktiku pred voljenom osobom, uzalud prikrivate nezadovoljstvo. Neko dobro razume Vaše namere ili ono što prećutkujete. Posao: Improvizacija u poslovnim pregovorima predstavlja potencijalni rizik i otvara nova pitanja od zajedničkog interesa. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori. Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo i konfliktne situacije.

Rak

Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro raspoloženje. Posao: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Okolnosti Vam idu u prilog, a brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Lav

Ljubav: Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite partneru da kreira zajedničke planove. Posao: Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, ne budite sujetni već zatražite nečiju podršku ili savet. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko rasterećenje.

Devica

Ljubav: Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla, slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Posao: Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.

Vaga

Ljubav: Neko privlači Vašu pažnju, ali Vi još uvek niste sigurni u svoja osećanja. Emotivna nesigurnost proističe iz Vašeg nepoverenja. Posao: Susret sa jednom osobom podstiče Vašu sumnjičavost. Ulažete veliki napor, ali ne dobijate željeni efekat i pozitivne rezultate. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Škorpija

Ljubav: Reagujete impulsivno prema bliskoj osobi, morate imati dovoljno strpljenja ili razumevanja za nečije slabosti. Posao: Diplomatija ponekad postaje neizbežna, ali u želji da osporite nečije mišljenje Vama nedostaje prava mera. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Strelac

Ljubav: Možda Vaše oči ne vide sve ono što partner predoseća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumevanje sa obe strane. Posao: Nečija ideja ili poslovna ponuda za Vas predstavlja pozitivan događaj. Pripremljeni ste za susret i na brzu akciju koja donosi dobitak. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Ljubav: Uznemireni ste i burno reagujete na sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra sa određene emotivne distance. Posao: Korisne informacije treba da Vam omoguće određene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat. Posao: Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbegavajte razmetljivost. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Ribe

Ljubav: Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Posao: Jasno Vam je da u većini situacija nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Razmena ideja i timski rad donose bolje rezultate. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.