Dnevni horoskop za 1. jul 2020. Rakovi, nema razloga da precenjujete lične mogućnosti

Ovan

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne želje. Uživajte u lepim stvarima. Posao: Sačekajte povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere. Važno je da pravilno procenite redosled poteza. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja, opustite se.

Bik

Ljubav: Ne možete da se oslobodite utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive. Posao: Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Zdravlje: Opustite se, prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi, da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju. Posao: Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume i da sačuvate svoje interese. Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

Rak

Ljubav: Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje Vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se. Posao: Delujete samouvereno u ubeđenju da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Lav

Ljubav: Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte emotivne izazove i koketiranje. Posao: Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koje ne poznajete. Zdravlje: Izbegavajte različite vidove preterivanja.

Devica

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Vaga

Ljubav: Priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti. Posao: Pokazaće se da imate dobre poslovne ideje i prognoze. Postoje različita tumačenja, ali nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, a ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje. Zdravlje: Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

Strelac

Ljubav: Voljena osoba ignoriše Vaše ideje i pokušava da Vas navede na svoje planove. Ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. Posao: Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja. Posao: Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija pitanja. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Vodolija

Ljubav: U odnosu prema voljenoj osobi dovoljna je jedna reč ili postupak da Vas približi nekim zajedničkim ciljevima. Posao: Ukoliko ste dovoljno sposobni, predstoji Vam vredan dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da povučete paralelne poteze, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.