Dnevni horoskop za 1. decembar 2019. Bik ima priliku za novu ljubav, Ovnovi da poprave ponašanje

Ovan

Ljubav: Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečije reči izvinjenja. Posao: Budite promišljeni, svoje vreme i energiju usmerite prema korisnim ciljevima. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Bik

Ljubav: Različiti nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Posao: Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i različitim zahtevima, tako da Vas očekuju negativni komentari. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na stanje Vašeg duha i raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, a nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije. Posao: Ponekad je lako ostvariti poslovne ciljeve, potrebno je da se zateknete na pravom mestu i da povučete efikasan potez. Zdravlje: Delujete pozitivno na svoju okolinu, uživajte na različite načine.

Rak

Ljubav: Nedostaje Vam suzdržanost ili emotivna diskrecija u bliskim kontaktima. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila. Posao: Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume uspešne saradnje. Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Lav

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se trenutku inspiracije i radosti. Posao: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i utisak koji želite da ostavite na okolinu. Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Devica

Ljubav: Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja. Posao: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Ljubav: Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko Vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Posao: Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje pri rešavanju poslovnih interesa. Ne dozvolite da Vam neko nameće inferioran položaj. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Škorpija

Ljubav: U afektu nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Posao: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate nadmeno pred voljenom osobom. Budite umereniji u svojim zahtevima. Posao: Proveravajte važne informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Potrebna Vam je neka »test situacija«. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Jarac

Ljubav: Umesto da se opterećujete razmišljanjem o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje. Posao: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje. Ipak, mnoge stvari koje činite podsećaju na lično eksponiranje. Zdravlje: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Vodolija

Ljubav: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Posao: Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Ljubav: Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od komentara. Posao: Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje nova reklama ili poslovno-finansijski dobitak. Bićete ponosni na svoj uspeh. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.