Dnevni horoskop za 1. avgust 2020. Jarčevi, ne obećavajte ono što ne možete ispuniti

Ovan

Ljubav: Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi. Posao: Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno Vam je novo i efikasnije rešenje. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Bik

Ljubav: Partner od Vas očekuje potpunu privrženost i iskrenost, pažljivo nadgleda svaki Vaš potez. Budite dovoljno mudri. Posao: Previše očekujete od poslovne saradnje, umanjite svoje osnovne kriterijume. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Primećujete da partner vrlo lukavo ili vešto ignoriše Vaše predloge. Pitate se, šta se krije iza toga? Posao: Ne budite razmetljivi, već na vreme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite dodatnih obaveza.

Rak

Ljubav: Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Posao: Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

Devica

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja obogaćuje Vaš odnos. Posao: Susret sa jednom osobom, otkriva važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zdravlje: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi ishitrene zaključke. Posao: Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Dobra priprema i organizacija predstavlja put do uspeha. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez Vašeg učešća. Posao: Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vašu ponudu. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačivali svoju poslovnu poziciju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

Strelac

Ljubav: Privlače Vas neobične situacije koje nose neku »skrivenu čar«. Sačuvajte umerenost i diskreciju u emotivnim susretima. Posao: Mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Sve ima svoju i dobru i lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu dajete prednost u saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana i relaksacija.

Jarac

Ljubav: Nemojte obećavati porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Nemojte izneveriti nečija očekivanja. Posao: Najbolje je da izbegavate velike izazove. Potrudite se da korektno poštujete osnovna pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji ili nekim dopunskim obavezama.

Vodolija

Ljubav: Uporno tražite izlaz iz emotivne situacije koja počinje da Vas opterećuje. Sačekajte da se Vaši utisci i misli iskristališu. Posao: Delujete vrlo efikasno ili snalažljivo u različitim prilikama. Potrebno je da jasno definišete svoje stavove o vrednosnim kriterijumima. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihofizičke relaksacije, opustite se.

Ribe

Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas podseća na unapred »izrežiranu predstavu« u kojoj imate »sporednu ulogu«. Posao: Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredeljenja. Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i aktivan odmor.