Dnevni horoskop za 09. septembar 2019. Jarčevi, nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno

Ovan

Ljubav: Ako ste nezadovoljni svojim emotivnim ili bračnim statusom, slobodno preuzmite inicijativu pred bliskom osobom. Posao: Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Tražite način da poboljšate raspoloženje i koncentraciju. Zdravlje: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao povod za dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Ako Vam je stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati dobre namere. Posao: Bolje je da se zaustavite u trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u daljim poslovnim pregovorima. Zdravlje: Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad. Posao: Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i tačno predviđa Vaše poslovne poteze. Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje.

Rak

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Posao: Suočavate se sa različitim komplikacijama, ali nemojte dozvoliti da neko drugi odlučuje o Vašim poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Lav

Ljubav: Sve je moguće, ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u namerama prema voljenoj osobi. Posao: Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Usmeravajte priču u pravcu koji vodi ka zajedničkom uspehu. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju, nalazite se u dobroj formi.

Devica

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače mnogo više od skupih poklona. Posao: Vaš entuzijazam i preterana smelost mogu da se protumače na različite načine. Nemojte sami sebi stvarati dodatne probleme. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Vaga

Ljubav: Usmerite misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osetite zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Posao: Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu, unosite više vitamina.

Škorpija

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i dobru volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na Vašu motivaciju i zajednički uspeh. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

Strelac

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, nema potrebe da sputavate svoje emotivne želje ili maštovite ideje. Uživajte u nečijem društvu. Posao: Obratite pažnju na informacije koje imaju korisno značenje i predstavljaju pozitivnu orijentaciju. Važno je da se prilagodite savremenijim idejama. Zdravlje: Emotivna afirmacija deluje podsticajno na Vaše raspoloženje i samopuzdanje.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se suprotstavljate svom partneru bez dobrog povoda. Posao: Delujete neskromno pred saradnicima. Zbog Vašeg nadmenog ponašanja uslediće različiti komentari i reči kritike. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Vodolija

Ljubav: Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada dovoljno za zajedničku sreću. Posao: Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da poštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije društvo. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.