Dnevni horoskop za 09. oktobar 2019. Lavove čeka neočekivani gubitak novca, Strelčevima ljubav u prvom planu

Ovan

Ljubav: Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivno reagovanje u društvu bliske osobe. Pažljivije birajte društvo za omiljenu zabavu. Posao: Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje poslovne namere. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da se opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlošti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Posao: U prilici ste da završite posao koji će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Blizanci

Ljubav: Osećate latentnu uznemirenost. Potreban Vam je neko, ko zaista može da ulepša Vaše emotivno raspoloženje. Posao: Ukoliko Vam smeta nečije lagodno ponašanje, potrudite se da zavedete princip uvažavanja i ravnopravnosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu.

Rak

Ljubav: Delujete uznemireno, tako da pravite pogrešnu procenu u društvu bliske osobe. Svari nisu jednostavne, kao što biste želeli da ih protumačite. Posao: Vas entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora. Zdravlje: Potrebne su Vam različite mere opreza, izbegavajte stresne situacije.

Lav

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu. Posao: Imate dobre ideje, ali neko odbija Vaš savet i pokušava da umanji Vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Devica

Ljubav: Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava Vašu dominaciju i integritet. Posao: Vešto koristite svoje sposobnosti. Uspeh je na Vašoj strani, dogod imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vaga

Ljubav: Partner iznenada postavlja pitanja koja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Posao: Potreban Vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Škorpija

Ljubav: Ukoliko osećate rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije bezgrešan, ispravite svoje propuste. Posao: Poslovni susreti protiču u atmosferi psihološke tenzije ili u nastojanju da promenite nečije mišljenje. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas opterećuju pogrešne slutnje.

Strelac

Ljubav: Budite iskreni pred voljenom osobom. Ponekad reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima. Posao: Poslovne situacije ne treba da doživljavate emotivno. Izbegavajte rivalstvo sa jednom uticajnom osobom. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji i uredniji način života.

Jarac

Ljubav: Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Posao: Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na Vama je da opravdate ugled pred saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Vodolija

Ljubav: Potrebno Vam je mnogo sreće da se opravdate pred voljenom osobom. Nema razloga da ponavljate poznate greške i da se raspravljate. Posao: Vaša objašnjenja zvuče logično, ali neko Vam zamera da favorizujete lične interese ili želju za poslovnom dominacijom. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i kreativan odmor.

Ribe

Ljubav: Potrudite se da ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice« koje otkrivaju nečije namere. Posao: Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte različite vidove preterivanja.