Dnevni horoskop za 09. jul 2019. Lavovima nedostaje emotivna podrška, Vodolije treba da predahnu

Ovan

Ljubav: Potrebno je da uskladite osećanja i misli, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud. Posao: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu. Delujete konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja zvuče neubedljivo. Zdravlje: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Bik

Ljubav: Izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu, potrebna Vam je iskrena podrška. Posao: Ne dopada Vam se nečlje kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Blizanci

Ljubav: Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja izgleda suviše provokativno. Posao: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da učestvuju u polemikama. Zdravlje: Obratite pažnju na zdravstvenu preventivu i bolju negu.

Rak

Ljubav: Detalji kojima pridajete pažnju ne prolaze zapaženo kod voljene osobe. Imate različite kriterijume. Posao: Potreban Vam je pouzdani partner ili osoba koja u potpunosti uvažava Vaše kreativne ideje. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

Lav

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška. Prikrivanjem slabosti pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost. Posao: Da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Zdravlje: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili stresne situacije.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom poštujte dogovor. Potreban Vam je emotivni podsticaj. Posao: Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting i da se prilagođavate saradnicima koji pozitivno utiču na Vaš društveni ugled. Zdravlje: Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu relaksaciju.

Vaga

Ljubav: Na žalošt, ljubav i zadovoljstvo ne idu u kombinaciji. Neko zaslužuje prioritet, sačuvajte diskreciju. Posao: Potrebna Vam je dodatna mera opreza prilikom poslovnih susreta, izbegavajte rizik ili kupo-prodajne transakcije. Zdravlje: Važno je da se relaksirate.

Škorpija

Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas podseća na unapred »režiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje sporedna uloga. Posao: Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredeljenja. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i aktivan odmor.

Strelac

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Budite dovoljno diskretni. Posao: Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Zdravlje: Važno je da ostvarite ravnotežu između glasa razuma i svojih osećanja.

Jarac

Ljubav: Dokažite partneru da dobra volja i pažnja imaju veće značenje od skupih poklona. Sve ima svoju pravu »vrednost« i značenje. Posao: Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Posao: Postoje stvari koje činite u tajnosti. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje Vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Zdravlje: Napravite kraći predah od radnih obaveza, prijaće Vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Ribe

Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se svim silama da potisnete svoje neraspoloženje. Posao: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.