Dnevni horoskop za 09. avgust 2019. Jarčevi, pre ili kasnije, moraćete da položite svoje ljubavne račune

Ovan

Ljubav: Izbegavajte osobu koja Vas opterećuje svojim teatralnim ponašanjem i velikim prohtevima. Napravite emotivnu distancu. Posao: Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje, zatražite na vreme nečiji savet ili stručno mišljenje. Zdravlje: Važno je da sačuvate psihološku ravnotežu.

Bik

Ljubav: Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate ponašanje ili propuste koje činite. Posao: Sve što činite podseća na preuveličavanje ili preterano eksponiranje. Do uspeha se ne stiže na lak i jednostavan način. Zdravlje: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Blizanci

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i u nečijoj blizini. Posao: Imate dobre ideje, ali neko odbija Vaš savet i pokušava da umanji Vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Rak

Ljubav: Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate od svojih namera. Posao: Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnu orijentaciju. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza, opustite se.

Lav

Ljubav: Situacije koje po Vama izgledaju interesantno voljena osoba posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se u novoj dilemi, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi zajednički nesporazum u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psihološku ravnotežu.

Devica

Ljubav: Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu. Posao: Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvući ćete dobru pouku o pravilima poslovnog ponašanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Potrudite se da ispoštujete dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da Vas opravdaju. Posao: Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite saradnicima, koji pozitivno utiču na Vaš društveni ugled. Zdravlje: Priuštite sebi kreativan odmor i pravilnu negu.

Škorpija

Ljubav: U privatnom životu, partner upućuje različite prigovore na Vaše ponašanje. Nemojte ignorisati ono što čujete. Posao: Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Zdravlje: Previše se zamarate oko nevažnih stvari.

Strelac

Ljubav: Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje. Posao: Očekujete nečiji odgovor, ali sve je obavijeno velom neizvesnosti. Upotrebite svoje diplomatske manire. Zdravlje: Važno je da izbegavate stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Pre ili kasnije, moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje. Posao: Stalo Vam je da napredujete na paralelnim stranama. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce uspešnog poslovanja. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

Vodolija

Ljubav: Potrudite se da poštujte dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da Vas opravdaju. Posao: Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite saradnicima koji pozitivno utiču na Vas društveni ugled. Zdravlje: Priuštite sebi kreativan odmor i pravilnu negu.

Ribe

Ljubav: Važno je da razumete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno. Posao: Budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila ili pokušava da ograniči Vaše poslovno-finansijske mogućnosti. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.