Dnevni horoskop za 07. oktobar 2019. Pred Vodolijama veliki ljubavni izazovi, Jarčevi će procvetati

Ovan

Ljubav: Partner ne razume Vaše namere i očekuje da se izjasnite oko nekih zajedničkih planova. Posao: Ne treba da se raspravljate sa saradnicima, već da preduzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik

Ljubav: Potrebno je da sledite ritam svoga srca ili svoj »unutrašnji glas«, koji Vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Posao: Interesuju Vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Izbegavate novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza lažnih obećanja, problemi se neće rešavati sami po sebi. Posao: Stalo Vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i kreativna izolacija.

Rak

Ljubav: Bolje je da zadržite ono što imate. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume. Posao: Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života, prijaće Vam kreativan odmor.

Lav

Ljubav: Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Međutim, neko iz neznanja pogrešno karakteriše Vaše ponašanje. Posao: Ne dozvolite da Vas neko od saradnika kritikuje bez pravog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika. Zdravlje: Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

Devica

Ljubav: Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma. Obratite pažnju na mišljenje prijatelja. Posao: Dobijate različite privilegije. Snalažljivost u komunikaciji Vam pomaže da ostvarite poslovne ciljeve. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Vaga

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nećije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Posao: Potrebno je da povučete niz dobrih poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i opravdali svoju ulogu. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Škorpija

Ljubav: Prati Vas nova dilema, da li partner greši ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Posao: Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste rešili nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: Partner ne može da Vam polaže sve svoje račune. Preterujete u onome što očekujete. Posao: Pažljivije analizirajte okolinu i ne dozvolite da Vas neko podstiče na poslovno rivalstvo. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite reči izvinjenja. Pokažite više saosećajnosti. Posao: U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični, svoje energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Vodolija

Ljubav: Budite dovoljno strpljivi pred partnerovim zahtevima. Ne prenagljujte u svojim emotivnim odlukama. Posao: U odlučujućim situacijama potrebna Vam je nečija asistencija i podrška. Nema razloga da precenjujete svoje mogućnosti. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima.

Ribe

Ljubav: Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite opravdanja za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Posao: Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.