Dnevni horoskop za 06. septembar 2019. Ribe, suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima

Ovan

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Posao: Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Zdravlje: Šira društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško Vam je da pravilno procenite nečije postupke. Posao: Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga trpite poslovni neuspeh. Izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti.

Blizanci

Ljubav: Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama. Usrećite osobu do koje Vam je stalo na poseban način. Posao: Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da Vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosečna merila. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

Rak

Ljubav: Važno je da sačuvate emotivni sklad ili poverenje u partnera. Potrebna Vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac. Posao: Napravili ste dobru procenu i deluje samouvereno. Nalazite se na korak od novog poslovnog uspeha. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Lav

Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se svim silama da potisnete svoje neraspoloženje. Posao: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

Devica

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vas partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Bez obzira na različite stavove, nemojte dozvoliti da Vas neko ućutkuje. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Vaga

Ljubav: Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret. Posao: Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno Vam je dobro rešenje koje bi zadovoljilo različite kriterijume. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

Škorpija

Ljubav: Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Posao: Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Strelac

Ljubav: U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje. Posao: Stalo Vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Jarac

Ljubav: Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vodolija

Ljubav: Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju. Posao: Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Zdravlje: Važno je da se relaksirate na odgovarajući način.

Ribe

Ljubav: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas dodatano udaljavaju od voljene osobe. Posao: Pažljivije birajte reči koje koristite u svom nastupu. Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža, opustite se.