Dnevni horoskop za 06. jul 2019. Lavovi bi trebalo da se posvete emocijama

Ovan

Ljubav: Nalazite se u fazi nostalgičnog raspoloženja, nedostaje Vam nečije prisustvo i emotivna pažnja. Posao: Saplićete se o različite poslovne situacije koje neko od saradnika rešava na lak ili jednostavan način. Zdravlje: Dobro razmislite o svojim mogućnostima, nema razoga da preterujete sa obavezama.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje. Posao: Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Pred voljenom osobom kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, nemojte činiti stvari zbog kojih se mozete brzo pokajati. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, potrebno je da prevaziđete trenutne nesuglasice u odnosu sa saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način zivota.

Rak

Ljubav: Izbegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti. Posao: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, očekuju Vas negativne reakcije. Budite realni u procenama. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera na neki »čaroban« način. Posao: Delujete energično pred okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti svoje mišljenje u Vašu korist. Posao: U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« u rešavanju poslovnih dilema. Zdravlje: Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Vaga

Ljubav: Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite pred voljenom osobom. Imate različite stavove. Posao: Bolje je da svoje obaveze završite, makar i na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite smisao za praktična rešenja. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Škorpija

Ljubav: U svojim emotivnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Posao: Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov, ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Strelac

Ljubav: Ne dopada Vam se taktika koju koristi voljena osoba, pokušavate da prevaziđete novu raspravu. Posao: Postoje situacije koje iziskuju veliki napor a na kraju ne donose korist za rešavanje poslovnih interesa. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Ljubav: Forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam. Posao: Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Izbegavajte susret sa osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate tajanstveno pred partnerom. Delujete sumnjivo. Posao: Odgovori koje očekujete stižu sa zakašnjenjem i to se odražava na Vaše raspoloženje i koncentraciju. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost.

Ribe

Ljubav: Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Posao: Jasno Vam je da u većini situacija nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Razmena ideja i timski rad donose bolje rezultate. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.