Dnevni horoskop za 05. oktobar 2019. Škorpije, ovaj dan je više nego povoljan za ljubav i nova poznanstva

Ovan

Ljubav: Vaše zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad ne znate kome ili čemu treba dati prednost. Posao: Uspeh u poslovno-finansijskom smislu podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Bik

Ljubav: Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška. Posao: Nema razloga da stvari danas doživljavate dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Zdravlje: Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Vaš osmeh i želje ne znače mnogo, ukoliko ne postoji čvrsta namera. Posao: Nema razloga da previše pričate o svojim poslovnim planovima. Važni su rezultati, a ne propratni komentari. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos. Sreća Vam se osmehuje. Posao: Važno je da se pridržavate proverenog obrasca u poslovnoj saradnji i da izbegavate nepotrebne izazove. Rizik ima dvostruki efekat. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

Lav

Ljubav: Ne budite isuviše susretljivi prema osobi koja ignoriše Vaše prisustvo ili molbu za ponovni susret. Sačekajte svoju šansu. Posao: Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali imate loš utisak i strahujete od poslovnog neuspeha. Zdravlje: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Devica

Ljubav: Sve ima svoju i dobru i lošu stranu. Budite promišljeni i diskretni pri emotivnim susretima. Posao: Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred saradnicima i da se ne uplićete u javnu raspravu. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana i relaksacija.

Vaga

Ljubav: U emotivnom životu, osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Posao: Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Zdravlje: Osetićete dodatno samopouzdanje kada ulepšate svoj izgled.

Škorpija

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije, ali uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Strelac

Ljubav: Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili »nemoć« da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji prilikom izražavanja svojih osećanja. Posao: Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da Vas usmeri u dobrom pravcu. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim situacijama.

Jarac

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete svoje subjektivne zelje u odnosu na realnost. Posao: Nove obaveze doživljavate kao veliki teret. Potrebno je da situaciju na poslovnoj sceni analizirate sa određene distance. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Vodolija

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što Vam se čini. Posao: Delujete zabrinuto, zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila morate da prihvatite kompromisno rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe

Ljubav: Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče Vašu nervozu. Ne volite kada Vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku. Posao: Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali Vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima, opustite se.