Dnevni horoskop za 04. septembar 2019. Rakovi da analiziraju svoje greške, Device osećaju nesigurnost

Ovan

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek najbolje rešenje. Posao: Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, budite istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Ne dopada Vam se taktika koju koristi voljena osoba, pokušavate da prevaziđete novu raspravu. Posao: Stalo Vam je da zavedete red i disciplinu u svojoj okolini, međutim ne postižete pravi efekat. Dobro procenite svoje mogućnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju i da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Posao: Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja, primenite neku od tehnika relaksacije.

Rak

Ljubav: Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i greške koje ste napravili. Posao: Pokušavate da impresionirate svoju okolinu na različite načine. Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da opravdate svoj ugled. Ipak, stvari koje činite više podsećaju na preuveličavanje ili na ličnu nesigurnost. Zdravlje: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Lav

Ljubav: Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog »optužite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se prilagodite bliskoj osobi. Posao: Ukoliko se većina saradnika protivi Vašoj volji, nema potrebe da insistirate na svojim prvobitnim namerama. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Devica

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Umirite savest. Posao: Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Prihvatite odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Važno je da ostvarite ravnotežu misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa partnerom. Posao: Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Zdravlje: Previše briga loše utiče na Vašu koncentraciju i raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Svoje emotivne želje upućujete pogrešnoj osobi. Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas. Posao: Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rešenju. Zdravlje: Previše obaveza loše utiče na Vašu psihičku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Emotivno ste uznemireni, uzalud razmišljate o susretu sa osobom koja nije u Vašem vidokrugu. Posao: Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno. Budite oprezniji u društvu saradnika. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoju impulsivnost.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se preterano ističete u nečijem društvu. Partner ne želi da namećete svoja pravila ili potrebe. Posao: Budite taktični pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Zdravlje: Sačuvajte lično dostojanstvo.

Vodolija

Ljubav: U emotivnom smislu, ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Posao: Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Ribe

Ljubav: Budite opušteni, prepustite partneru glavnu ulogu u zajedničkim planovima. Nema razloga da se prepirete oko sitnica. Posao: Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti. Za bliskog saradnika odaberite osobu za koju Vas vezuju zajednički interesi i pozitivno iskustvo. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.