Dnevni horoskop za 02. jul 2019. Strelčevi će biti zatrpani obavezama, a Ovnovi će moći da uživaju

Ovan

Ljubav: Osoba koja privlači Vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima. Posao: Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava obostranu korist ili dobitak. Zadržite optimizam. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Bik

Ljubav: Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima. Pokažite velikodušnost prema svojoj porodici i osobi koja ima posebno mesto u Vašem životu. Posao: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično ili korisno značenje, kako biste ostvarili uspeh i novčani dobitak. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete nekim slutnjama.

Blizanci

Ljubav: Priželjkujete više interesantnih događaja u ljubavnom životu i smišljeno kreirate niz novih situacija u nečijem društvu. Posao: Dobro procenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove, ponekad velike želje ne mogu da se ostvare na lak način. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost. Posao: Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Lav

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, što će Vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate emotivnu ulogu koja ne odgovara Vašim afinitetima. Posao: Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«. Posao: Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje Vas iscrpljuju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga

Ljubav: Partner sumnja u istinitost Vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savesti. Posao: Dobro procenite lične mogućnosti i upotrebite prednost koju imate u odnosu na saradnike. Zdravlje: Opustite se u bliskom društvu, prijaće Vam razonoda.

Škorpija

Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro raspoloženje. Posao: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji poslovni status. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. Posao: Stalo Vam je da ostavite veliki utisak. Zarad poštovanja poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje i dobar savet. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac

Ljubav: Potrebno je da se oslobodite »emotivnih kočnica«, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja. Posao: Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja, sve se lakše rešava u stvaralackom raspoloženju. Zdravlje: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

Vodolija

Ljubav: Između Vas i partnera provejava nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Posao: Okolina nema dovoljno razumevanja za Vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Ako Vas muče emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi ishitrene zaključke. Posao: Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mestu. Dobra priprema i organizačija predstavlja put do uspeha. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.