Dnevni horoskop za 02. 02. 2019. Jarčevi, partner budnim okom prati vaše kretanje i ponašanje

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, prvi utisak može lako da Vas zavara. Kontrolišite svoje iznenadne izlive ljubomore. Posao: Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje postupke, nema razloga da povlačite ishitrene poteze. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Posao: Zamaraju Vas situacije u kojima se previše taktizira, ne volite kada neko ograničava Vašu aktivnost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom. Posao: Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. Zadržite oprez, pogrešan potez stvara uslov za gubitak. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana, uzimanje više tečnosti i vitamina.

Rak

Ljubav: Nemojte zanemariti nečije mišljenje. Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Posao: Nečije usluge za Vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam zabava u poznatom društvu, opustite se.

Lav

Ljubav: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite po svojoj savesti. Posao: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan. Umete sjajno da predvidite tok događaja. Zdravlje: Prijaće Vam psihološka relaksacija, opustite se.

Devica

Ljubav: Svoje emotivne želje upućujete pogrešnoj osobi. Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas. Posao: Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rešenju. Zdravlje: Previše obaveza loše utiče na Vasu psihičku ravnotežu.

Vaga

Ljubav: Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje, tako da osećate izvesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor. Zdravlje: Izbegavajte takmičarske situacije ili rivalstvo.

Škorpija

Ljubav: Iznenadni susret deluje na Vaše raspoloženje. Oslonite se na osećanja, pre nego što donesete ozbiljniju odluku. Posao: Važno je da se pridržavate osnovnih pravila saradnje, nema razloga da odlažete svoje redovne obaveze. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: Bolje je da se bavite svojim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gde je čije mesto. Posao: Polazite od pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi, pa tako donosite pogrešan zaključak. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

Jarac

Ljubav: Ne dozvolite da Vam nedostaju maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje. Posao: Neko Vam podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje i dobru poslovnu taktiku. Zdravlje: Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Zaneti ste ružičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preterano eksponiranje u nepoznatom društvu. Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa saradnicima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu enegiju.

Ribe

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Sačekajte na bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i izbegavanje loših navika.