Đoković je najdosadniji: Srpski teniser na novom udaru, Kirjosove reči ga bole jer su istinite

Nik Kirjos izgleda ima i pristalice kada je reč o njegovom stavu i mišljenju o Novaku Đokoviću, a jedan od njih je novinar „Glouba“ koji je srpskog tenisera proglasio za „najdosadniju tenisku zvezdu“.

Ketal Keli je u svom autorskom tekstu o najboljem igraču planete, izneo brojna slaganja sa Kirjosom oko srpskog tenisera, te došao do istog zaključka kao i Australijanac – Novak se previše trudi da se svima dopadne.

– Osećam kako je Novak bolesno opsednut da se svima dopada. Želi da bude Rodžer Federer. Cela njegova proslava (gestikuliranje rukama u obliku srca ka svim stranama tribina) je sramna – rekao je Kirjos o Đokoviću u jednom od ranijih napada na njega.

A sa time se složio i kanadski novinar.

– Te reči bole zato što su istinite – napisao je Keli i još dodao:

– Novak je poput dečaka koji skoči i sedne za klavir čim gosti uđu u kuću, počne da svira Betovenovu Simfoniju br. 9.

On je potom govorio i o tome kako ljudi jednostavno nikada neće ceniti Novaka kao Rodžera i Rafu, a za to je kao primer uzeo četvrtfinale Vimbldona koje se igralo u sredu.

– Kada je Đoković igrao svoje četvrtfinale u sredu, tribine nisu bile pune i gledaoci se nisu ponašali kao da se nešto spektakularno dešava pred njima. Nešto kasnije na teren je izašao Rodžer Federer, a čak i oni koji nisu imali svoja mesta i sedeli na stepenicama su u potpunoj tešini gledali švajcarskog asa – naveo je Keli u svom tekstu.

Izvor: espreso.rs