DJ Nole: Punih sat vremena Đoković ispunjavao želje fanovima širom sveta – puštao im muziku i pevao iz stana u Londonu (VIDEO)

Jedinstveni, najbolji, neponovljivi… Novak Đoković!

Ovako nekako bi neka voditeljka Evrosonga mogla da najavi našeg tenisera, jer ono što je Nole radio u stanu u Londonu dokaz je da je naš as – apsolutni car.

Punih sat vremena Đoković je pevao fanovima na Instagramu, uz neke pesme i đuskao. Zajedno sa cimerom i prijateljem Nevenom Markovićem organizovao je muzičko veče tokom kojeg je pratiocima ispunjavao želje, puštao muziku i – pevao.

Tako je Nole krenuo od svetskih hitova – Gangam stajl, Despasido… A onda nastavio s hitovima po zemljama, pa je tako dobro zabavio Brazilce, Ekvadorce, Kubance…

A onda – Nole je najavio “domaćicu”, čuveni izraz za domaću muziku. Sa pomalo zaboravljenim Džipsi kingisma prešao je na Balkan – pravac u Makedoniju.

”A sad za naše prijatelje iz Makedonije njihovo i naše “Makedonsko devojče” – uzviknuo je Nole i zapevao čuvenu pesmu”.

Sledeća “domaćica” bio je Oliver Dragojević.

“A sad da se odužimo ovom čoveku”, rekao je Nole i zapevao čuvenu Oliverovu baladu koju je na kratko prekinuo smehom jer se u lajv uključio Dušan Borković sa željom da Đoković pusti i otpeva “200 na sat”.

I baš tako – nastavilo se čuvenim hitom 90-tih.

“Samo za našeg najbržeg automobilistu, u njegovom stilu – 200 na sat”, uzviknuo je Nole.

I tu nije bio kraj – Đoković se setio grupe Valentino.

“E ova pesma je važna u mom životu. Mesecima sam je pevao svako jutro dok sam vodio sina u vrtić”, rekao je Nole i zapevao “Samo sklopi oči i zovi mi ime”.

Usledila je kratko Nesanica i za kraj – Jugoslovenka.

“A kako da završimo ovo jugoslovensko veče nego našom Lepom Brenom i

Jugoslovenkom”, obratio se Đoković fanovima na kraju i zapevao čuveni hit.

Veselo – nema šta. Pa neka veselo bude do kraja Vimbldona!

Izvor: kurir.rs