Dejan Dragojević otkrio detalje odnosa sa majkom, Aleksandrom Subotić i bratom Davidom: Majka me 2 godine nije pitala da li imam za hleb

Dejan Dragojević kroz suze je priznao da mu majka Biljana dve godine nije bila na rođendanu. Dok je on svijao gnezdo sa suprugom Dalilom i borio se, umesto njih, porodica je „prihvatila neko dete i neku devojku koja iza sebe vuče takve repove da ni Dunav, ni Sava, ni Tisa ne mogu da je operu“, pričao je on, ciljajući na Aleksandru Subotić.

Takođe, kako je napomenuo, s bratom Davidom nije se brzo pomirio. Taj razgovor obavljen je daleko od očiju javnosti, a proces je trajao, jer njih dvojica dugo uopšte nisu bili ni u kontaktu. „Zadruga 2“ je, kaže, imala dva poluvremena – kad je bio s Aleksandrom, i kad su raskinuli, pa više nije pričao loše ni o njemu.

Potresan govor o majci Biljani rasplakao je, pre svega, njegovu surpugu Dalilu, koja tačno zna kroz šta je on sve prošao.

„Meni je bilo krivo. To je jako tužna situacija. Kad jedna mama može da dođe ovde na slavu i donese njemu sve, meni dve godine na rođendan nije došla. Nije me pitala da li imam da jedem, ništa… svi ovde pričaju – velike mame, mama ovo, mama je svetinja, svi žive na maminom novčaniku! Mene mama dve godine nije pitala je l imam za ‘leba, niti da li imam da platim struju. Ja sam napravio kuću sa svojom suprugom, imamo auto, ne pijem, ne pušim, ne drog*ram se, treniram, bavim se… normalnim životom! I moja supruga isto. I da ne budemo prihvaćeni?! Da bude prihvaćeno neko dete i neka devojka koja iza sebe vuče takve repove da ne može da je opere ni Dunav, ni Sava, ni Tisa. Dve godine ne može niko da dođe kod mene, a onda kad treba za rijaliti svi su dobri! Onda se slika šta se nosi na slavu“, pričao je i plakao on, pa otkrio da mu se Biljana tek pred „Zadrugu“ javila, što mu nimalo nije prijalo.

Izvor: kurir.rs